Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Taksim´de ?ezan´ gösterisi: Bir grup "Ezana uzanan eller kırılsın" sloganıyla yürüyüş yaptı; Ülkü Ocakları Galatasaray´da toplandı

Erdoğan 8 Mart´ta yürüyüşü için "Ezana sloganlarla, ıslıklarla terbiyesizlik ettiler" demişti

Taksim´de ?ezan´ gösterisi: Bir grup

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın, 8 Mart´ta Taksim´de polisin biber gazı ve plastik mermilerle sert bir şekilde müdahale ettiği eylemle ilgili ?CHP ve HDP´nin öncülüğünde bir grup güya kadınlar için Taksim´de bir araya geldi, ezana ıslıklarla terbiyesizlik ettiler. Bunlar hiç İstiklal Marşı okumamışlardır. Ezana sahip çıkmayanlar, düşman kapımıza dayandığında onları alkışlar? sözlerinin ardından ?Ezana uzanan eller kırılsın? sloganları atan bir grup Taksim´de toplandı. 

Polisin plastik mermi ile müdahale ettiği grup daha sonra HDP İl Binası´na yöneldi. Grup polis müdahalesiyle dağıtılırken HDP´liler parti binası önünde nöbet tutmaya başladı.  

HDP Milletvekili Hüda Kaya konuya ilişkin "Ellerinde tek bir şey kaldı, dini değerleri, insanların hassasiyetlerini kutsalları istismar etmek ve gerçekleri çarpıtmak. Nasıl ki Gezi zamanında Kabataş yalanlarıyla, nasıl bu halkın inançlarını istismar eden gündemler oluşturmaya çalıştılarsa, şimdi 31 Mart´ta giderken, gerçekten kaybettiklerini anlayacaklar" açıklamasında bulundu.

Öte yandan Ülkü Ocakları da "Ezana saldıran soysuzları protesto ediyoruz" ifadelerini içeren bir mesajla saat 23:00´te Galatasaray Meydanı´nda toplanma çağrısı yaptı. Galatasaray´dan Tünel istikametine yönelen grup tekbir getirdi. Grup "Kanımız aksa da zafer İslam´ın" sloganı attı. Taksim´de toplanan bir grup da, tekbir eşliğinde ?Tek yol şehadet? sloganı attı.,

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER