Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Suriye: İsrail Şam'a füze saldırısı düzenledi

Suriye, İsrail'in başkent Şam'a füze saldırısı düzenlediğini, saldırıda iki askerin yaralandığını ve maddi hasar meydana geldiğini açıkladı.

Suriye: İsrail Şam

Şam yönetimine bağlı askeri bir kaynak, İsrail'in başkent Şam yakınlarındaki noktalara füze saldırısı düzenlediğini, saldırıda iki askerin yaralandığını söyledi.

Suriye devlet ajansı SANA'nın haberine göre, askeri kaynak, bugün saat 01:20 sularında İsrail'in Golan yönünden Şam yakınlarındaki bazı noktalara yönelik hava saldırısı gerçekleştirdiğini belirtti. Kaynak 'hava savunma sistemlerinin füzelere karşı koyduğunu ve çoğunu düşürdüğünü' söyledi. Ajansa konuşan askeri kaynak, saldırılar sonucunda 'iki askerin yaralandığını ve bazı maddi kayıpları meydana geldiğini' de sözlerine ekledi.

İSRAİL'DEN HALEP HAVALİMANI'NA SALDIRILAR

İsrail makamlarından konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken, son olarak 22 Mart tarihinde Suriye benzer bir açıklama yapmış ve İsrail'in Halep Havalimanı yakınlarına hava saldırısı düzenlediğini söylemişti. Havalimanı çevresinde maddi hasar meydana gelirken, havalimanı bir süre kullanılamamıştı.

Suriye Savunma Bakanlığı, 7 Mart'ta da bir açıklama yaparak İsrail'in Halep Uluslararası Havalimanı'na hava saldırısı düzenlediğini duyurmuştu. Havalimanındaki tarifeli seferler Şam ve Lazkiye Uluslararası Havalimanları'na yönlendirilmişti.



Anahtar Kelimeler: Suriye: İsrail ' saldırısı düzenledi

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER