Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SURİYE SINIRINA MEKANİZE PİYADE TABURU KAYDIRILDI

Kahramanmaraş´ta bulunan 2´nci Mekanize Piyade Taburu´ndaki Zırhlı Personel Taşıcıyı (ZTP) M 114, mühimmatları ve personeli ile birlikte Kilis´in Suriye sınırındaki karakollara kaydırıldı.

SURİYE SINIRINA MEKANİZE PİYADE TABURU KAYDIRILDI

SURİYE SINIRINA MEKANİZE PİYADE TABURU KAYDIRILDI

 

Kahramanmaraş 5. Zırhlı Tugay Komutan Yardımcılığı Aksu Kışlası´ndan öğle saatlerinde çıkan 30 adet zırhlı personel taşıyıcılar ve askeri personelin bulunduğu otobüsler, Kilis´e, oradan da Suriye sınırına sevk edildi. 3 ayrı askeri konvoy geniş güvenlik önlemleri altında karayolu ile Kilis´e akşam saatlerinde geldi. ZTP M 114, mühimmatları ve personelinin bir kısmı Elbeyli ilçesine, ikinci konvoy Kilis merkeze bağlı Akıncı Hudut Karakolu´na, üçüncü konvoy ise Öncüpınar Hudut Bölük Komutanlığı´na giriş yaptı. Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Necmi İnce ile İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, askeri malzemeler ile ZTP´lerin karakollara girişlerinde hazır bulundular.

2´nci Mekanize Piyade Taburu´ndaki Zırhlı Personel Taşıcıyı M 114, mühimmatları ve personeli ile birlikte Kilis´in Suriye sınırındaki karakollara kaydırıldı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER