Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Süper Lig´den 6 kulüp PFDK´ye sevk edildi

TFF Hukuk Müşavirliği, Galatasaray, Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Aytemiz Alanyaspor, Demir Grup Sivasspor ve Kayserispor´u PFDK´ye sevk etti.

Süper Lig´den 6 kulüp PFDK´ye sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig´den 6 kulübü çeşitli sebeplerle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF´den yapılan açıklamada, Galatasaray, Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Aytemiz Alanyaspor, Demir Grup Sivasspor ve Kayserispor´un ligin 14. haftasında oynanan maçlarda yaşanan olaylar nedeniyle PFDK´ye sevk edildiği bildirildi.

Açıklamada, Galatasaray´ın deplasmanda Beşiktaş ile yapılan derbide çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları ve talimatlara aykırı hareketler nedeniyle PFDK´ye sevk edildiği kaydedildi. Beşiktaş´ın da aynı müsabakada yaşanan çirkin ve kötü tezahüratlar gerekçesiyle disipline gönderildiği aktarıldı.

Beşiktaş Kulübünün yöneticisi Metin Albayrak´ın Galatasaray müsabakasındaki hakareti nedeniyle tedbirli olarak PFDK´ye sevk edilmesine karar verildiği belirtildi.

Açıklamada, Çaykur Rizespor, Aytemiz Alanyaspor ve Kayserispor´un çirkin ve kötü tezahürat, Demir Grup Sivasspor´un ise talimatlara aykırı hareketi nedeniyle disipline sevk edildiği kaydedildi.

Trabzonspor Antrenörü Hüseyin Çimşir´in Kayserispor maçındaki sportmenliğe aykırı davranışı sebebiyle tedbirli olarak PFDK´ye gönderildiği bildirildi. Kayserispor´un eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam´ın da aynı müsabakada sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle tedbirli olarak PFDK´ye gönderildiği ifade edildi.

Açıklamada, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Tetiş Yapı Elazığspor ve Eskişehirspor´un da çeşitli nedenlerle PFDK´ye sevk edildiği aktarıldı.



Anahtar Kelimeler: Süper kulüp PFDK sevk edildi

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER