Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Süper Lig´den 6 kulüp PFDK´ya sevk edildi

TFF Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe, Beşiktaş, Akhisarspor, Aytemiz Alanyaspor, Trabzonspor ve Bursaspor´u çeşitli sebeplerle disipline gönderdi.

Süper Lig´den 6 kulüp PFDK´ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, Fenerbahçe, Beşiktaş, Akhisarspor, Aytemiz Alanyaspor, Trabzonspor ve Bursaspor´un Spor Toto Süper Lig´in 18. haftasında oynanan maçlarda yaşanan olaylar nedeniyle TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildiği bildirildi.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ile Bursaspor´un çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları nedenleriyle disipline sevk edildiği belirtildi.

Akhisarspor´un çirkin ve kötü tezahüratın yanı sıra müsabaka isim listesinde oyuncu uygunluğu taşımayan futbolcuların TFF tarafından belirlenmiş sayıdan fazla olması nedeniyle PFDK´ya gönderildiği ifade edildi.

Aytemiz Alanyaspor´un ise çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK´ya sevkine karar verildiği kaydedildi.

Ayrıca Trabzonspor Kulübü idarecisi Özer Bayraktar ile görevlisi Gökhan Kandemir´in tedbirli, bordo-mavili kulübün idarecisi İbrahim Haluk Şahin´in ise tedbirsiz olarak disiplin kuruluna sevk edildiği aktarıldı.

Öte yandan Spor Toto 1. Lig kulüplerinden Ümraniyespor, Hatayspor ve Giresunspor´un da çeşitli sebeplerle PFDK´ya sevk edildiği vurgulandı.



Anahtar Kelimeler: Süper kulüp PFDK sevk edildi

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER