Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SULTANGAZİ´DEKİ DİPLOMATİK PLAKALI ARAÇ İNCELENECEK

Türk ve Suudi yetkililerinden oluşan heyet, Sultangazi´de park edilmiş halde bulunan Suudi Arabistan´ın İstanbul Başkonsolosluğu´na ait diplomatik plakalı araçta inceleme yapmak üzere otoparka geldi.

SULTANGAZİ´DEKİ DİPLOMATİK PLAKALI ARAÇ İNCELENECEK

23.10.2018 Salı

Türk ve Suudi yetkililerinden oluşan heyet, gazeteci Cemal Kaşıkçı´nın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında Sultangazi´de park halinde bulunan Suudi Arabistan´ın İstanbul Başkonsolosluğu´na ait diplomatik plakalı araçta inceleme yapmak üzere otoparka geldi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı´nın Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı´nın öldürülmesine ilişkin soruşturması kapsamında çalışmalarını sürdüren İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün Başkonsolosluğa ait "34 CC 1736" diplomatik plakalı bir aracın Sultangazi´de bir otoparkta park halinde olduğunu belirledi.

Ekipler, Başkonsolosluk ve Başsavcılıktan inceleme yapmak üzere izin talebinde bulundu.

Alınan izinlerin ardından Türk ve Suudi yetkililerinden oluşan heyet, otoparka geldi.

Polis ekiplerinin otopark ve çevresindeki güvenlik önlemleri devam ederken, çok sayıda basın mensubu da çalışmaları takip ediyor.

Söz konusu otomobilin, bulunduğu otoparka kayıtlı olduğu ve Sultangazi´de ikamet eden şoförün, aracı daha önce de aynı yere park ettiği belirlenmişti.

Bu kapsamda otoparkın kamera kayıtlarını da inceleyen ekipler, 18 Ekim´de "34 CC 2665" diplomatik plakalı otomobilin otoparka girdiğini ve bir süre içeride kaldıktan sonra çıktığını tespit etmişti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER