Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SULTANBEYLİ KİTAP FUARI KAPILARINI 4. KEZ OKUYUCUSUNA AÇTI!

4. Sultanbeyli Kitap Fuarı, Kent Meydanı´nda gerçekleşen açılış programıyla kapılarını kitapseverlere açtı.

SULTANBEYLİ KİTAP FUARI KAPILARINI 4. KEZ OKUYUCUSUNA AÇTI!

01. 10. 2018 Pazartesi

?Sizin İçin Yazdı?  üst başlığıyla düzenlenen fuarın açılış konuşmasını yapan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ?Biz birlikte çalışmayı seviyoruz. Sultanbeyli Belediyesi olarak fuarımızın dördüncüsünü düzenliyoruz, bizden sonra da bu fuar inşallah devam edecek. Yayıncılarımıza, okuyucularımıza ve yazarlarımıza çok teşekkür ediyoruz.? diyerek sözlerine başladı.

Sultanbeyli´de tarih yazmaya çalıştıklarını belirten Keskin, ?Sultanbeyli mülkiyetle ilgili çalışmasını tamamlarken kültür yolculuğu da yapıyor. 50 metrekarelik kütüphanesi ve 2500 kitabı olan bir Sultanbeyli´den şuan 125.000 kitabı olan bir Sultanbeyli var. Tüm prangalarımızı yıkarak yolumuza devam ediyoruz. Evlatlarımız fuarımızı dolaşsın kitaplarını alsınlar. Kitaba harcanan para hiç önemli değil, yeter ki kitaba harcansın. Organizasyon firmamıza, yayınevlerimize, birlik ve federasyon başkanlarımıza, misafirlerimize teşekkürü bir borç biliyoruz. İyi ki varsınız. Sekiz gün boyunca sizleri bekliyor olacağız.? diyerek sözlerini tamamladı.

Açılışın ardından Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin konuklarıyla birlikte kitap fuarının kurdelesini kesti. Ardından Keskin ve birbirinden değerli konuklar kitap fuarını gezerek kitapseverlerle sohbet etti.

Dördüncüsü düzenlenen Sultanbeyli Kitap Fuarı´nın kapıları 7 Ekim´e kadar açık kalacak. Ziyaretçiler fuarı saat 10.00 ile 20.00 arası ziyaret edebilecekler. Her gün farklı konularla ilgili söyleşilerin olacağı fuarda yazarlar kitaplarını okurlarına imzalayacak.

Çıra Yayınları da eserleriyle fuardaki yerini aldı!

İslamcı camiada 2000´lerin başlarından beri yayıncılık yapan Çıra Yayınları da çeşitli kategorilerde yayımladığı eserlerin yanı sıra, şair ve yazar Şakir Kurtulmuş´un editörlüğünde eser veren Çıra Edebiyat serisi içerisinde, şiir ve deneme kitapları ile fuar süresince okuyucularıyla birlikte olacak.

Hafta sonuna denk geldiğinden dolayı, 29-30 Eylül 2018 günlerinde, Çıra Edebiyat serisi içerisinde eseri bulunan şair ve yazarların imza günü yapıldı.

İlk gün;  Şair ve yazar Şakir Kurtulmuş, şair ve yazar Nuretttin Durman eserlerini imzalamak için Çıra Yayınları standaydılar.

Fuarın ikinci gününde ise; şair ve yazar Şakir Kurtulmuş, şair ve yazar Nuretttin Durman, şair Hüseyin Karaca ve yazar Yusuf Tosun eserlerini okuyucuları için imzaladılar.

Kitap okurunun yoğun ilgisiyle karşılaşan fuarda, birçok yayınevinin de imza günleri vardı.

Çıra Yayınları olarak, fuarın son iki günü olan 6-7 Ekim 2018 tarihlerinde de Çıra Edebiyat serisinde eseri bulunan şair ve yazarlar okurlarıyla buluşacak ve kitaplarını imzalayacaklar.

Bu bağlamda; 6 Ekim 2018 Cumartesi günü şair ve yazar Şakir Kurtulmuş, şair ve yazar Nurettin Durman ve şair ve yazar Serdar Aslan; 7 Ekim 2018 Pazar günü ise, şair ve yazar Şakir Kurtulmuş, şair ve yazar Nurettin Durman, şair İshak Aslan, şair Özcan Ünlü ve şair Berat Bıyıklı kendi eserlerini okuyucuları için imzlayacaklar.

4.Sultanbeyli Kitap Fuarı, 7 Ekim 2018 Pazar günü akşam saatlerinde sona erecek.

Hem hafta içi ve hem de hafta sonu fuarın, kitap okurları tarafından yoğun bir şekilde ziyaret edilmesi beklenmektedir.

Bizde Çıra Yayınları ve Haberduruş.com ailesi olarak, Anadolu Yakası´nda ve özellikle de Sultanbeyli´de oturan kitap okuru dostlarımızı, fuar süresince Çıra Yayınları standına bekleriz.

 

 

 

 

 

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, Şakir Kurtulmuş dahil, oturan insanlar ve sakalGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişiGörüntünün olası içeriği: 5 kişi, Şakir Kurtulmuş dahil, gülümseyen insanlar, iç mekan



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER