Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Süleyman Soylu´ya cevap: Ucuz siyaset yapmayın!

BİR BAKAN´A YAKIŞTIRAMIYORUZ

Süleyman Soylu´ya cevap: Ucuz siyaset yapmayın!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun Saadet Partisi´ni ve Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ahmet Faruk Ünsal´ı hedef alan sözlerine sert tepki geldi. Ünsal, zafer işaretini tüm dünyada seçimi kazanan liderlerin yaptığını belirterek, ?Zafer işaretini başka yerlere çekmek bilgisizlik değilse ucuz siyasettir. Süleyman Bey kendisine ucuz siyaseti yakıştırıyor olabilir ama biz kendisine bir bakan olarak yakıştıramayız? dedi.

İktidarın Saadet Partisi´ni hedef alan karalama kampanyası her geçen gün dozunu artırarak devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Üsküdar´da yaptığı konuşmada, Saadet Partisi´ni ve Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ahmet Faruk Ünsal´ı hedef alarak, ?Bugün Adıyaman´da belediye başkan adayı bir yanda PKK işareti yapmaktadır, bir taraftan da Saadet Partisi işareti yapmaktadır. Çok net ve açık? ifadelerini kullanmıştı. Soylu´nun iftiralarına Saadet Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ahmet Faruk Ünsal sert tepki gösterdi.

 

MİLLETİN GÜNDEMİNİ KONUŞMALIYIZ

Türkiye´nin adaletsizlik gibi birçok sorununun olduğunu vurgulayan Ünsal, ?Türkiye´nin birçok sorunu var. Adaletsizlik sorunu var. Yanlış politika sorunu var ki, bu Türkiye´de fakirliği artıran, sosyal barışı tehdit eden bir uygulama. Bunlar gerçek gündemi konuşmayı engellemek için iftiralar atıyorlar. Siyaseti bu tür yanıltıcı gündemlerle meşgul etmenin bir faydası yok. Ayrıca milletin hakiki gündemlerini saptırmamak lazım. Bizim gerçek gündemleri konuşmamız lazım. Süleyman Bey´in yaptığı, başkasını karalayarak milletin önünden gündemi kaçırmaktır? diye konuştu.

/resimler/2019-3/20/0942574934532.jpg

BİR BAKAN´A YAKIŞTIRAMIYORUZ

Bütün dünyada zafer işaretinin kullanıldığına dikkat çeken Ünsal, ?Kaldı ki bütün dünyada bütün dinden, dilden, farklı kültürden insanın ortaklaşa kullandığı İngilizcesi Victory, tüm dünyada zafer işareti olarak ?V´ kullanılır. Zafer işaretini başka yerlere çekmek bilgisizlik değilse ucuz siyasettir. Süleyman Bey kendisine ucuz siyaset yakıştırıyor olabilir ama biz kendisine bir bakan olarak yakıştıramayız. Bu işareti Hamas Lideri İsmail Haniye de yaptı. Cumhurbaşkanı´nın yanında Libyalı muhalifler de yaptı. Bütün dünya liderleri bir seçime girdiği zaman insanlar zaferlerini ilan etmek için bu işareti kullanıyorlar. Bu işareti çarpıtarak Türkiye´yi gerçek gündemden uzaklaşmasını sağlamak, hakikati örtmeye çalışmaktır. Bu davranış nezaketsizliktir, saygısızlıktır. Bir Bakan´a yakıştıramıyorum? tepkisini verdi.

 

Gazete DUVAR ? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun dün Üsküdar Ünalan´da yaptığı konuşma sırasında SAADET Adıyaman adayı Ahmet Faruk Ünsal´ın, ?Bir eliyle PKK bir eliyle Saadet Partisi işareti yaptığını? söylemesine Ünsal´dan yanıt geldi. Ünsal Twitter´da yaptığı paylaşımlarda, Hamas lideri Haniye, Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İslam İşbirliği Teşkilatı eski Genel Sekreteri Eklemeddin İhsanoğlu´nun zafer işareti yaparken çekilmiş fotoğraflarını yayınladı. Fotoğraflar arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın uçak önünde zafer işareti yapan Libyalı askerlerle çekilmiş fotoğrafı da yer aldı.

Ünsal, fotoğraflarla birlikte ayrıca, ?Zaferin İngilizcesi Victory. Tüm dünyada zafer işareti olarak V kullanılır. İçişleri bakanı @suleymansoylu bu işareti PKK´nın zannedecek kadar dünyadan bihaber. Hamas lideri Haniye de mi, size övgüler düzen bu gazeteci de mi PKKlı. Erdoğan bir PKKlının mı elini havaya kaldırıyor? mesajını paylaştı.

 

?ERDOĞAN´IN YANINDAKİLER LİBYALI PKK´LILAR MI?´

 

Ahmet Faruk Ünsal, Gazete Duvar´a yaptığı açıklamada da, ?Bir bakana bunu yakıştıramıyoruz. O kendisine bunu yakıştırıyorsa bu da onun kalite anlayışıyla ilgili bir şey. ?Victory´ evrensel olarak barış sembolüdür. Erdoğan´ın yanında yer alıp victory işareti yapanlar Libyalı muhalif gruplar. Üstelik Erdoğan´ın yanında fotoğrafları çekilmiş. Şimdi Soylu´ya göre bunlara ?Libyalı PKK´lılar´ mı diyeceğiz. Bunlar bizim gerçek gündemimiz değil. Gerçek gündeme dönsünler. Ekonomik krizi konuşalım. İnsanları kandırmak bir bakana yakışmaz. Biz bir bakana bunu yakıştırmıyoruz? dedi.

 

Zaferin İngilizcesi Victory. Tüm dünyada zafer işareti olarak V kullanılır. İçişleri bakanı @suleymansoylu bu işareti PKK´nın zannedecek kadar dünyadan bihaber. Hamas lideri Haniye de mi, size övgüler düzen bu gazeteci de mi PKKlı. Erdoğan bir PKKlının mı elini havaya kaldırıyor
Resmi Twitter´da görüntüleResmi Twitter´da görüntüleResmi Twitter´da görüntüle
Ahmet Faruk Ünsal@afunsal02
 
 
Resmi Twitter´da görüntüleResmi Twitter´da görüntüleResmi Twitter´da görüntüleResmi Twitter´da görüntüle

 

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER