Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Süleyman Soylu açıkladı: Berat Albayrak ile araları nasıl?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile aralarında sorun olduğu iddialarına cevap verdi.

Süleyman Soylu açıkladı: Berat Albayrak ile araları nasıl?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2018 Şubat ayında Trabzon´da partisinin düzenlediği bir toplantıda "Eğer, sıkıntıda olduğunuz görülüyorsa geri çekilmekten hiçbir zaman vazgeçmeyin. Geri çekilmek de bir erdemdir. Geri adım atmak da bir erdemdir. Recep Tayyip Erdoğan´ın bir neferiyim. Hangi görevde olursam olayım Recep Tayyip Erdoğan´ın neferi olarak hayatıma devam edeceğim. Hakkınızı helal etmenizi diliyorum. En önemli görev Trabzon milletvekilliğidir. En çok özlediğim kızım ve oğlumdur. Allah inşallah çok yakın bir zaman içerisinde onlarla daha çok sık birlik ve beraber olmak nasip eder" açıklamasında bulunarak istifasını sunacağı konuşulmuş ve bunun sebebi olarak kulislerde Berat Albayrak ile yaptığı telefon görüşmesindeki tartışma olarak belirtilmişti.

Soylu ile Albayrak arasındaki tartışmalar devam ederken kulislerde aralarında sorun yaşadığı ve Ağustos ayında YAŞ toplantısı öncesi Bakan Soylu´nun, Berat Albayrak´a omuz atma görüntüsü çok konuşulmuş ve aralarının açık olduğu iddia edilmişti.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün akşam CNN TÜRK´te Buket Aydın´ın sunduğu "40" programına konuk oldu ve gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Soylu, program sunucusu Aydın´ın "Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak´la aranız nasıl?" sorusuna da cevap verdi. Soylu, Bakan Albayrak ile "Aramız gayet iyi. Kabinede iki arkadaşız" ifadesini kullanarak "Aynı davanın adamlarıyız ve bir mücadele yapıyoruz" dedi.

İşte Süleyman Soylu´nun Berat Albayrak hakkında söylediği sözler:

"Aramız gayet iyi. Kabinede iki arkadaşız. İkimiz aynı futbol takımını tutuyoruz. Eşlerimiz iki iyi arkadaş. Aynı davanın adamlarıyız ve bir mücadele yapıyoruz.

Siyaset içerisinde bu tip tezvirat çok yapılır, yapılacaktır da zaten. Berat Bey iyi yetişmiş bir adam. Hakikaten iyi yetişmiş. Aklı hızlı çalışan bir adam. Bunu başka ortamlarda söylediğim için de söyleyebiliyorum. Memleketimizin böyle iyi yetişmiş insanlara ihtiyacı var. Ama ne olacak, birilerinin arasında bir takım dedikodular oluşturacaklar ki siyasetin de kendi adına magazini var. O magazin de bir taraftan yürüyecek. Biz işimize bakıyoruz. İşimize bakmaya da devam edeceğiz."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER