Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

STK´lar Ankara´da Kudüs için meydana iniyor

Türkiye´nin en büyük sivil toplum kuruluşları, yarın saat 13.00´te ?Kudüs´e Özgürlük, İnsanlığa Barış´ mottosuyla, Anadolu Meydanı´nda on binlerle buluşuyor. Mitingde, ?Filistin ve Türkiye´ bayrakları dağıtılacak, Grup Yürüyüş ?Kudüs´e Özgürlük´ konseri d

STK´lar Ankara´da Kudüs için meydana iniyor

Sivil toplum kuruluşları, ?Özgür Kudüs´ iradesini tüm dünyaya duyurmak için, ?Kudüs´e Özgürlük, İnsanlığa Barış´ mitingiyle alana iniyor. Yarın, ?Anadolu Meydanı´nda 13.00´da gerçekleştirilecek mitinge, Memur-Sen, Hak-İş, İHH, Cihannüma, AGD, ÖNDER gibi sivil toplum kuruluşlarının genel başkanları da konuşmacı olarak katılacak.

100 STK DESTEK VERİYOR

Öte yandan mitinge, Filistin´de gözleri bağlı şekilde gözaltına alınan Cüneydi´nin amcası Reşat el-Cuneydi´nin de katılacağı belirtildi. 6 sivil toplum kuruluşunun çağrıcı olarak başlattığı miting kampanyasına, destek veren sivil toplum kuruluşu sayısının 100´ü aştığı öğrenildi.

TT OLDU

Miting çalışmaları kapsamında sosyal medya üzerinden başlatılan hasthag çalışması da (#ShoutOutForQuds) büyük yankı uyandırdı. Kısa sürede TT (trendtopic) listesine giren çalışmada kullanıcılar, İsrail işgaline ?dur´ mesajları verdi.

Çağrıcı listesinde yer alan Memur-Sen Konfederasyonu´nun Genel Başkanı Ali Yalçın ise sosyal medya üzerinden bir çağrı videosu yayınladı. Konuşmasında Yalçın, ?Siyonist plana dur demek, milletçe duruşumuzu ifade etmek, Türkiye´nin başkenti Ankara´dan, Filistin´in başkenti Kudüs´e ulaşan intifada´yı güçlendirmek için, sivil kuruluşlar olarak bir araya geliyoruz. Filistin ve Türkiye bayrakları dışında hiç bir aidiyetin olmadığı, Kudüs mensubiyeti dışında hiç bir mensubiyetin göz önüne çıkmadığı bir mitingde ?Kudüs´e Özgürlük İnsanlığa Barış´ çağrısıyla, Ankara Anadolu Meydanı´nda buluşuyoruz. 17 Aralık Pazar günü saat 13´te Ankara Anadolu Meydanı´na tüm halkımızı bekliyoruz. Yaşasın özgür Kudüs, yaşasın başkenti Kudüs olan Filistin devleti diyoruz? ifadelerini kullandı.

17-12/16/20171211_2_27433045_28718515_web.jpg

FEVZİ´NİN AMCASINDAN ÇAĞRI

Öte yandan gözleri bağlı şekilde gözaltına alınan ve Kudüs direnişinin sembolü haline gelen, Cüneydi´nin amcası Reşat el-Cuneydi, ?Filistin´den yüreğimi aldım, Ankara´ya Kudüs mitingine geldim. Herkes yüreğini almalı, onurumuz adına bu mitinge katılmalı? çağrısında bulundu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER