Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Sözde milliyetçi İP´li aday tahriklere devam ediyor

´´Fatih´i Suriyelilere teslim etmeyeceğim´´ afişiyle provokasyon yapmaya çalışan İYİ Parti´nin sözde milliyetçi adayı İlay Aksoy, tahriklerine sosyal medya hesabı üzerinden devam ediyor.

Sözde milliyetçi İP´li aday tahriklere devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde, Esed zulmünden kaçarak Türkiye´ye sığınan Suriyeli mültecilere olan düşmanca tutumu ve astırdığı ´Fatih´i Suriyelilere teslim etmeyeceğim´ pankartıyla gündeme gelen İYİ Parti´nin sözde milliyetçi Fatih Belediye Başkan adayı İlay Aksoy tahriklere devam ediyor.

Yerel seçimlere hazırlık kapsamında Türk vatandaşlarına İngilizce yaptığı tanıtımla ´Arap düşmanı, gavur aşığı´ lakabını üzerine alan Aksoy, yalanlarına ısrarla devam ediyor. Hükümetin Fatih´i Katarlılara peşkeş çektiği yalanını ortaya atan ve ilçeye bununla ilgili pankartlar astıran Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yalanını destekleyen ´Tarihi yarımadayı Katarlılara sattırmayacağım´ afişini paylaşarak ´´Ben kulağa hoş gelen içi boş vaatleri değil, duymamız gereken ve somut şeyleri söylemeye devam edeceğim!´´ ifadelerini kullandı. 

´Gündem olmak için yapıyor´

Öte yandan seçime 8 gün kala Aksoy´un bu tarz paylaşımlar yapması manidar bulundu. Seçim kampanyası döneminde neredeyse astırdığı tüm afişler, yaptığı tüm hareketler toplumun büyük kesimi tarafından tepki çeken Aksoy´un, bunları bilerek yaptığı iddia edildi. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Aksoy´un bu pankart ve paylaşımları gündem olmak için yaptığı konusunda hem fikir oldu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER