Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SOYLU: ANLELER ÖCÜNÜ ALIYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çocuklarının dağa kaçırıldığını iddia ederek, annelerin HDP Diyarbakır İl Başkanlığında başlattığı oturma eylemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Soylu, "Anneler öcünü alıyor" dedi.

SOYLU: ANLELER ÖCÜNÜ ALIYOR

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Tunceli'ye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, merkeze bağlı Çayır Tepe Yaşam Alanlı Güvenlik Kulesini ziyaret etti.Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dağa kaçırılan çocuklarına kavuşmak için Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde mücadelesini sürdüren annelere ilişkin, "Anneler terör örgütünden öcünü alıyor." dedi.

Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde eylem yapan annelere ilişkin soru üzerine Soylu, şu değerlendirmede bulundu:

"Terör örgütü, maalesef bu coğrafyada anaları, kadınları ve genç kızlarımızın düşüncelerini, duygularını istismar ederek kendisini bir noktaya oturtmak istedi. Hep, kadın üzerinden terör örgütünü güçlendirmeye çalıştı. O kadınların, annelerin maalesef dizlerinin dibinde olan evlatları terörizme gitti. Bunların acısını yıllarca yaşadılar ama bir taraftan da terör örgütünün baskısı onların söz söylemelerini ve bu konudaki feryatlarını engelliyordu. Bugün demokrasi, özgürlük, huzur, güven ve kardeşlik ortamı oluşunca insanlar içlerindekini rahatlıkla ifade edebiliyorlar. Diyarbakır'da herkes terör örgütüne nereden katılım yapıldığını biliyor, tam adresinin önündeler. Bir siyasi partiyi, PKK terör örgütüne adam alma merkezi olarak değerlendirdiklerini bütün Diyarbakır'da ve doğu, güneydoğu vilayetlerinde yaşayan bütün vatandaşlarda biliyorlar. Anneler terör örgütünden öcünü alıyor."

7

Kaynak: Medya



Anahtar Kelimeler: SOYLU: ANLELER ÖCÜNÜ ALIYOR

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER