Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Soruşturma tamamlandı, Adnan Oktar´a istenen ceza belli oldu

Adnan Oktar ve grubuna yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı.

Soruşturma tamamlandı, Adnan Oktar´a istenen ceza belli oldu

Adnan Oktar ve grubuna yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı´nca hazırlanan iddianamede, 171´i tutuklu 226 kişi şüpheli, 125 kişi de müşteki olarak yer alıyor.

870 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Suç örgütü elebaşı Adnan Oktar hakkında istenen cezanın, detayları ortaya çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı´nca hazırlanan iddianamede, Adnan Oktar´ın 870,5 yıla kadar hapsinin istendiği öğrenildi. Oktar hakkında, çok sayıda suç isnadı bulunuyor.

DOLANDIRICILIK, TEHDİT, KASTEN ADAM ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS...

İddianamede; Oktar hakkında ´Hakaret´ suçundan 2 yıla kadar, ´Kişiler Arasındaki Konuşmaların Dinlenmesi Ve Kayda Alınması´ suçundan 15 yıla kadar, ´Dolandırıcılık´ suçundan 15 yıla kadar, ´Tehdit´ suçundan 2 yıla kadar ceza istenirken ´Kişisel Verilerin Kaydedilmesi´ suçundan 82,5 yıla kadar, ´Kasten Adam Öldürmeye Teşebbüs´ suçundan 40, suçun kamu görevlisine işlenmesinden 9 yıl hapis talep edildi. Yine Oktar´ın ´Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmamakla Birlikte, Örgüte Yardım Etme´ suçundan 31 yıla kadar, ´5607 Sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet Etmek´ suçundan 15 yıla kadar, ´Resmi Belgeyi Bozmak Yok Etmek Veya Gizlemek´ suçundan7,5 yıla kadar, ´Resmi Belgede Sahtecilik suçundan 5 yıla kadar ve ´Suçluyu Kayırma´ suçundan 5 yıla kadar hapsi istendi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER