Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Soros´un Transferi

Süleyman KARAGÜLLE, 27. 09. 2018 Perşembe

Soros´un Transferi

27. 09. 2018 Perşembe

Sermaye Rothschild ailesinin görünmektedir. Aslında Derin Yahudi yönetiminin sermayesidir. GörünürdeRothschild ve Rockefeller aileleri vardır.

Soros BIS diye adlandırılan bankanın temsilcisidir. Rothschildler adına o yönetiyordu. ABD´de banka Rockefeller´in, işletmeler ise Rothschild´in idi. Banka sermayeye faizli kredi veriyor, o da işletmeleri işletiyordu.

Faizli sistem ara sıra tıkanıyordu. O zaman da Cihan Savaşı çıkarılır. Kentler harabeye çevrilir ve yeniden inşa edilirdi. Silah satışı ve harap olan yapıları yeniden yapma ile faizli sermaye tıkır tıkır işliyordu. 2000´li yıllarda da üçüncü cihan savaşı çıkarılmak istendi. Rothschildler buna karşı çıktı. Artık bütün işletmeler benim, onları bombalamak demek beni çökertmek demektir. Bu sebeple buna taraftar olmadı. Krizler devam ediyordu. ABD devleti sosyalizme geçerek savaşsız dünyayı yönetmek istedi.

Rothschildler ABD´de faaliyet gösterdi, Demokrat Parti´yi iktidar etti. İşler yürümedi. Çünkü faizli sistem ömrünü doldurmuştu. Böylece Bush ve Obama ile yürütülen siyaset başarılı sonuç vermedi. Krizler sona ermedi. Türkiye´deki 15 Temmuz başarısından sonra Rothschildler siyasetini değiştirdi. Rockefeller´i devre dışı bırakarak Cumhuriyetçilerle çalışma kararını verdi. Aslında bu kararı Rothschildler verdi, BIS verdi.

- Reklam -

Rothshildler´in mallarını belki de Rockefeller´e devretmek için Soros Pentagon´a transfer edildi. Bundan sonra BIS yeni patronla işlerini yürütecek. Ama Soros değişmeyecek. Bu yeni patron Rockefeller mi olacak, başkası mı olacak, henüz bilemiyorum.

Bu değişikliğin sonu ne olur?

Soros transfer edildiğine göre, BIS eski siyasetine devam edecektir. Sadece levhayı değiştirecek demektir. Burasını tespit ettikten sonra Türkiye buna göre politika yürütmelidir. Soros´un görevi dünyada iflas eden fabrikaları ve çiftlikleri yok pahasına almak, böylece Yahudi dünya devletini kurmaktır.

Aslında bugün fiilen dünya devleti vardır. Devlet demek para ve silah demektir. Dolar uluslararası paradır. NATO da uluslararası ordudur. Resmen ilan edilmemiştir. Ama dünya devleti kurulmuştur. Üçüncü cihan savaşı biraz da bu sebeple çıkmamaktadır. BIS savaşsız İsrail dünya devletini kuracağını ümit etmektedir.

Eskiden Soros işletmeleri ile dünyayı yönetirken, halkı kendi emrine alabilmesi için Sermaye medyayı kullanırdı. Mafya teşkilatı var. Basın/medya elinde. Söz dinlemeyen kim olursa olsun basın harekete geçer ve saldırır. Herkes basının şerrinden korunmak için faaliyete geçer ve o kişiyi mahkûm ederlerdi.

Basını/medyayı ve mafyayı emrine alabilmesi için de gizli istihbarat örgütleri kurmuştur. Bunlar güya ülkenin çıkarını düşünerek faaliyet göstermektedirler. Aslında bunlar mafyayı kontrol etmek içindir; mafya ile bürokratları, mafyayı da gizli istihbarat örgütleri ile kontrol etmektedir.

Faizli sistem ömrünü doldurduğu için çalışmamaktadır. Savaşlarla da sorun çözülememektedir. İşte bu çıkmazda dünya yeni düzen arıyor. O düzen Kur´an düzenidir. Ne var ki Sermaye´nin sömürüsünü engelleyeceği için şiddetle Kur´an´a karşıdır. Kur´an´sız da bir yol bulunmamaktadır. Oysa Kur´an onu da sağlam yapıya oturtmaktadır.

Bugün herkes sermaye mi yoksa siyaset mi galip gelecektir demektedir. Bunu düşünmekte ve kimin galip geleceğine karar verirse onun yanında bulunmaya çalışmaktadır.

Birinin galip geldiğini düşünelim. Sorun yine çözülmeyecek, faizli sistem çalışmayacaktır. Galip gelen ikiye ayrılacak ve sorunlar çözülmeden savaş devam edecektir.

Söylediklerimin özeti şudur: Faizli düzen ömrünü doldurmuştur. İşçilikten ortaklığa geçilmektedir. Ortaklık sistemi de ancak Semt Kooperatifleri ile gelebilir. Semt Kooperatifçiliğine kim sahip çıkarsa o kazanır. Hiçbirisi sahip çıkmazsa, yeni birileri çıkar ve onlar yapılması gerekeni yaparlar. Bunun dışında çözüm yoktur.



Anahtar Kelimeler: Soros Transferi

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz