Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Sormak Gerekir!; "Sıla´yı Arayan Aile Bakanı, Emine Şahin´i de Arayacak mı?"

CHP´li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Atatürk ilah değildir" dediği için tutuklanan üniversite öğrencisi Emine Şahin hakkında çirkin ithamlarda bulundu. Genç kıza giydiği kıyafet nedeniyle psikolojik şiddet uygulayan CHP´li Gürkan´ın çirkin sözler

Sormak Gerekir!;

Edirne´de 10 Kasım törenleri sırasında "Atatürk" aleyhinde sarf ettiği sözler gerekçe gösterilerek tutuklanan üniversite öğrencisi Emine Şahin tüm Türkiye´nin gündemine oturdu.

"Atatürk ilah değildir" diyen Şahin, Mustafa Kemal´i kendi zihinlerinde ?put´laştırmış kemalist kesimin de hedefi haline geldi.

İşlerine geldiğinde kendilerini modern ve özgürlükçü olduğunu söylemekten geri durmayan laikçi zihniyet, kendi düşüncelerine aykırı bir durum olduğunda ise içlerindeki kin ve öfkeyi ortaya çıkartmaktan geri durmayarak, sözde savunucusu oldukları "özgürlük" söylemini bir kenara atabiliyor. Buna son örnek CHP´li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan´dan geldi. 

CHP´li belediye başkanından genç kıza psikolojik şiddet!

CHP´li Edirne Belediye BaşkanıRecep Gürkan, Twitter hesabından yaptığı skandal paylaşımda Atatürk´e hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan Emine Şahin´in çarşaf giymesine atıfta bulunarak "Geçen yıl aşırı dekolte giyiniyormuş. Bir uçtan bir uca gidip gelen bir meczup. Belli ki sorunlu bir kişilik." ifadelerini kullandı.

"Sorunlu bir kişilik" diyerek üniversite öğrencisi Şahin´in giymiş olduğu kıyafet üzerinden çirkin ve tahkir edici bir dil kullanan ve içindeki nefreti kusan CHP´li Gürkan, laik-kemalist zihniyetin "özgürlük" söyleminin samimiyetsizliğini bir kez daha göstermiş oldu.

"Sıla´yı arayan Aile Bakanı, Emine Şahin´i de arayacak mı?"

Skandal sözlerinden dolayı CHP´li Gürkan´a sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyürken bir tepki de Avukat Cihad Gökdemir´den geldi. Nikahsız birliktelik yaşadığı Ahmet Kural´dan şiddet gördüğünü iddia eden şarkıcı Sıla Gençoğlu´nu arıyarak destek mesajı veren Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk´a seslenen Gökdemir, Twitter hesabından CHP´li başkanın sözlerini paylaşarak "Kıyafeti, tercihi Edirne Belediye Bşk. @RecepGurkan tarafından bu kadar aşağılık bir dille tahkir edilen, psikolojik şiddet ve linçe maruz kalan üniversite öğrencisi bir kızı @AileVeCalisma Bakanlığımız arayıp, bir ?geçmiş olsun? der mi?" diye yazdı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER