Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Son söz memleketten

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Kemal Öztürk, seçim sürecinde yapmış olduğu yurt içi gezilerinin son durağı olan Sakarya´da, sahaya yönelik?doğru ve güzel´tespitlerinin yanında ?Aslında sahada gördüğüm ve yazılarıma taşıdığım sorunların özeti budur. Millet kır

Son söz memleketten

Seçim gündemiyle dolu günler artık bitmek üzere. Hepimiz yorulduk. Arık Pazar günü sandığa gidip hepimiz oy kullanacağız. Son sözü millet söyleyecek ve hepimiz buna saygı göstereceğiz.

Son seçim gözlemim Sakarya´dan.

HUZUR VEREN AMA KARŞILIĞINI ALAMAYAN ŞEHİR

Bir şehir düşünün ki, her geldiğinizde size huzur versin, sükunet versin, mutluluk versin. Bu şehir bizim için Sakarya´dır. Ağrı´da doğdum ama çok küçük yaşta geldiğim Sakarya´da büyüdüm. İkisinin de yeri ayrıdır gönlümde.

Sanırım ülkede çok şehir vardır ki, hak ettiği yerde değildir. Sakarya bunların başında gelir. Sahip olduğu potansiyel, aslında bu şehri ülkenin gözbebeği, dünyanın da ilgi çeken kentlerinden biri yapacak kadar kuvvetlidir.

Doğası, ovası, yaylası, sanayisi, üniversiteleri, insan kaynağı, jeopolitik konumu ve manevi duygusu Sakarya´yı bir marka şehir yapmaya yeter. Lakin gelin görün ki şimdiye kadar bu gerçekleşmedi.

Yazının devamını okumak için...



Anahtar Kelimeler: memleketten

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz