Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SON DAKİKA! TSK SİLAHLI 4 TERÖRİSTİN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİĞİNİ AÇIKLADI

Son dakika! Türk Silahlı Kuvvetlerinin resmi internet adresinden yapılan açıklamada 4 teröristin imha edildiği açıklandı.

SON DAKİKA! TSK SİLAHLI 4 TERÖRİSTİN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİĞİNİ AÇIKLADI

Türk Silahlı Kuvvetlerinden bir son dakika açıklaması yapıldı. Resmi adresten yapılan açıklamaya göre Van ve Hakkari´de düzenlenen operasyonlar kapsamında silahlı 4 teröristin imha edildiği duyuruldu.

Geçtiğimiz hafta TSK´nın haftalık bilgi notu paylaşımında da yurt içinde 31 ve yurt dışında 23 olmak üzere toplam 54 teröristin imha edildiği açıklanmıştı. Böylece imha edilen terörist sayısı 58´e ulaştı. 

Genelkurmay Başkanlığı tarafından bu sabah yapılan bir diğer bilgilendirmede ise Kandil´e hava harekatı düzenlendiği açıklanmış, teröristlere ait mevzi, barınak ve sığınak olarak belirlenen hedefler imha edilmişti.

Az önceki dakikalarda yapılan açıklamada Van ve Hakkari operasyonlarında imha edilen teröristlerin yanı sıra, Şırnak/Beytüşşebap´ta iki adet el yapımı patlayıcı da imha edildiği bilgisi yer aldı. Ayrıca Şırnak´ın Silopi ilçesinde dört bölücü terör örgütü mensubu teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğu duyuruldu. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER