Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SON DAKİKA! AFRİN HAREKATI´NDA 8 ŞEHİT VERDİĞİMİZ KEL TEPE TERÖRİSTLERDEN TEMİZLENDİ

Afrin Harekatı´nda teröristlerin tünelden sızarak saldırdığı ve 8 şehit verdiğimiz 1083 rakımlı tepe (Kel Tepe) temizlendi. TSK ve ÖSO, Afrin´in kuzeybatısında 3 köyü ele geçirdikten sonra Raco belde merkezinin girişine ulaştı.

SON DAKİKA! AFRİN HAREKATI´NDA 8 ŞEHİT VERDİĞİMİZ KEL TEPE TERÖRİSTLERDEN TEMİZLENDİ

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin´in Mesekanlı, Mamalı, Atamanlı köylerini terörden arındırarak, Raco beldesi merkezine dayandı.

Sahadaki AA muhabirlerinin bildirdiğine göre, TSK ve ÖSO, Afrin´in kuzeybatısındaki Raco beldesine bağlı Mesekanlı, Mamalı, Atamanlı köyleri ile Bilal köy tepesini YPG/PKK-DEAŞ´tan kurtardı. Böylece, Raco beldesinin merkezinin girişine ulaşılmış oldu.

1083 RAKIMLI TEPE DE ALINDI

İlerleme sırasında, dün TSK unsurlarının teröristlerle çatışmasında 8 askerin şehit düştüğü 1083 rakımlı tepe (Kel Tepe) de ele geçirildi.

Sabah namazından sonra operasyon için harekete geçen ÖSO birliklerinin Raco´ya ilerleyişi de görüntülendi.x

120 NOKTA ELE GEÇİRİLMİŞ OLDU

TSK ve operasyonlara destek veren ÖSO güçleri, harekatın başından bu yana YPG/PKK-DEAŞ´ın işgalindeki Afrin´de biri belde merkezi, 91´i köy, 6´sı köy altı yerleşim ve 21´i stratejik dağ veya tepe, biri YPG/PKK´ya ait üs olmak üzere 120 noktayı ele geçirdi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER