Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Son anket sonuçları CHP´den geldi: İşte oy oranları

CHP´nin yaptırdığı son anket sonuçlarına göre, CHP ve İYİ Parti´nin oy oranının yüzde 40´ı geçtiği kaydedildi.

Son anket sonuçları CHP´den geldi: İşte oy oranları

CHP´nin önceki günkü Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında, ekonomide yaşanan son gelişmeler ele alındı. Yerel seçime ilişkin yaptırılan son anket sonuçları değerlendirildi.

Özel şirketlerin gerçekleştirdiği son anket sonuçlarına ilişkin olarak CHP ve İYİ Parti´nin toplam oy oranının yüzde 40´ı geçtiği kaydedildi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun MYK üyelerine yerel seçimle ilgili bir değerlendirme yaptığı öğrenildi. Kılıçdaroğlu´nun, "Seçimden zaferle çıkacağız. İnancım tam. Biz kazanacağız. Ekonomi felaket durumda, baskı ortamı var. Bu nedenlerle halk çok büyük bir tokat atacak. Bu felaket ortamında olan Türkiye´ye oldu. Türkiye yaralandı. Yaraları biz onaracağız" dediği öğrenildi. 

MYK toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu´nun yerel seçimlerde partinin sosyal politikalarının her kesime anlatılması gerektiği ve "Yoksulun hali gerçekten bir dram. İşçilerle, esnafla, memurla mutlaka dayanışma içinde olmalıyız. Özellikle kadınlar çok zor durumdalar. Mutfak alev aldı, yanıyor. Bu yangını söndürmek anlamında MYK´mızın sosyal politikaları çok iyi anlatması gerekiyor. Belediye başkanı arkadaşlarımızın sosyal politikalarımızı çok iyi anlatması gerekiyor" dediği ifade edildi. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER