Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SOFUOĞLU, TAYLAND´DA YARIŞMAYACAK

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu sağlık sorunları nedeniyle Dünya Supersport Şampiyonası´nın Tayland´da yapılacak ikinci ayak yarışında piste çıkamayacak.

SOFUOĞLU, TAYLAND´DA YARIŞMAYACAK

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, sağlık sorunları nedeniyle Dünya Supersport Şampiyonası´nın hafta sonunda Tayland´da gerçekleştirilecek ikinci ayak yarışında pistte olamayacak.

Dünya şampiyonu Sofuoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tayland´da riske girmek istemediğini belirterek, takımıyla görüşmesinin ardından yarışa çıkmama kararı aldıklarını ifade etti.

Kenan, geçen yıl Fransa´daki kazanın ardından motosiklete erken dönüş yaptığını hatırlatarak, "Bu sezon Avustralya´da yapılan sezonun ilk yarışında bir kaza daha geçirdim. Bazı sağlık sorunları yaşıyorum. Fransa´daki yarış sonucunda oluşan sorunlar nüksetti. Bir daha kaza yaşamam halinde kalıcı sorunların ortaya çıkabilir. Bu nedenle Kawasaki Pucetti Takımı´yla görüşerek Tayland´da yarışmama kararı aldık." değerlendirmesini yaptı.

Toprak Razgatlıoğlu ile birlikte Tayland´da bulunan Kenan, tedavi süreciyle ilgili bir öngörü bulunmadığını dile getirerek, "Benim yerime Tayland´daki yarışta, geçen yıl Asya şampiyonu olan Malezyalı Azlan Shah Kamaruzaman yer alacak." dedi.

Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası´nın ilk ayağı Avustralya yarışında kaza yapmış, kol ve bacağında yanıklar oluşmuştu.



Anahtar Kelimeler: SOFUOĞLU TAYLAND YARIŞMAYACAK

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER