Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SMDK Başbakanı Bülbülzade Vakfı´nı Ziyaret Etti

Suriye Geçici Hükümeti Başbakanı Dr. Cevad Ebu Hatab Bülbülzade Vakfı´nı ziyaret ederek geçici hükümetin çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

SMDK Başbakanı Bülbülzade Vakfı´nı Ziyaret Etti

Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu Geçici Hükümeti Başbakanı Dr. Cevad Ebu Hatab ve beraberindeki heyet 19 Aralık Çarşamba günü Bülbülzade Vakfı´nı ziyaret ederek vakıf Başkanı Turgay Aldemir ile görüştü. Görüşmede Suriye Geçici Hükümetinin çalışmalarını istatistiksel verilerle anlatan Ebu Hatab eğitim, yüksek öğretim, ziraat, nüfus, sağlık, altyapı ve güvenlikle ilgili yapılan çalışmalara değindi.

Bülbülzade Vakfı Başkanı Turgay Aldemir de Fecr Radyo, İşrak Gazetesi ve Bilim Eğitim Kültür Araştırmaları Merkezi (BEKAM)´la yapılacak ortak çalışmalardan bahsederek görüş ve önerilerini dile getirdi. Aldemir, görüşmede Suriye içinde birlikte oluşturmak istedikleri kardeşlik ormanı projesi, kültür merkezi ve ziraat eğitim merkezi hakkında da bilgiler verdi.

Turgay Aldemir, ziyarette Anadolu Platformu´nun Arapça yayınlanan eğitim ve fikir eserlerini inceleyen Dr. Cevad Ebu Hatab´a kitaplarını hediye etti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER