Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Siyonistleri dehşete düşüren analiz: Saatte 150 füze fırlatılacak!

Yediot Aharonot´ta askeri konulara ilişkin analizlerde bulunan Alex Fishman yapmış olduğu değerlendirmede Lübnan´la gelecekte yaşanacak bir savaşta İsrail işgali altındaki topraklara saatte 150 füze atılacağını kaydetti.

Siyonistleri dehşete düşüren analiz: Saatte 150 füze fırlatılacak!

Yediot Aharonot Gazetesi´nin Siyonist Rejim ordusundan aktardığı bilgiye göre Lübnan´la gelecekte yaşanacak bir savaşta İsrail işgali altındaki topraklara saatte 150 füze fırlatılacak.

Tasnim´in aktardığına göre Yediot Aharonot´ta askeri konulara ilişkin analizlerde bulunan Alex Fishman şunları söyledi:

?İsrailliler 3000 ve 4000 füze sayısını akıllarında tutsunlar. Çünkü bu sayı, Lübnan´la yaşanan 33 günlük savaş boyunca İsrail´e fırlatılan füze sayısıdır. Bu rakam aynı zamanda 51 günlük ?Sert Kaya? operasyonları boyunca Gazze Şeridinden fırlatılan füzelerin de sayısıdır. Gelecekteki bir savaşta, bir ay içerisinde değil, bir günde bu sayıda füze Lübnan´dan İsrail´e fırlatılacaktır yani her saat, yaklaşık 150 füze fırlatılacaktır. Bu füzelerin gücü ve hedefe isabet oranı bu defa daha fazla olacak ve daha uzun menzillerde İsrail´in bütün bölgelerine ulaşacaktır. Bu bir rüya ya da kâbus senaryosu değildir. Bu, ordunun profesyonel çalışmalarının bir sonucu ve en tehlikeli çatışmadır.´



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER