Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

"Siyonistler bile Trump´a lanet edecekler"

HÜDA PAR Genel Başkanı AKDAV´ı Ziyaret Etti

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu AKDAV´ı ziyaret etti. İstanbul Fatih´teki Vakıf Merkezinde Başkan Ahmet Çamurluoğlu´nun makamında gerçekleşen  ziyarette gündemdeki önemli konular hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

AKDAV´ın Yüksek İstişare Kurulu üyelerinden Hanifi Fırat, Çıra Yayınları´ndan Davut Güler, Özgün İrade dergisi Yayın Koordinatörü Mehmet Duman, Haber Duruş sitesi yazarlarından Mehmet Şerefoğlu´nun da hazır bulunduğu ziyarette Yapıcıoğlu bazı değerlendirmelerde bulundu.

Son günlerin önemli konularından Amerika´da devam eden davada asıl hedefin Türkiye olduğunu vurgulayan Yapıcıoğlu, iç siyasette farklılıklar olsa da Türkiye´nin hedef alındığı art niyetli bir davada herkesin ülkesinin yanında durmasını söyledi.

Amerika´nın Kudüs konusunda atacağı adımların daha büyük krizler doğuracağını söyleyen Yapıcıoğlu, Müslümanların her zamankinden daha çok işbirliğine ihtiyacı olduğunu, aralarındaki anlaşmazlıkları daha çok konuşarak, daha fazla görüşerek çözebileceklerini belirtti. Müslümanlık hassasiyeti olan grup ve cemaatlerin geçmişte yaşanılan acı olaylardan ders çıkararak daha fazla işbirliğine gitmeleri gerektiğinin altını çizen Yapıcıoğlu, parti olarak da bir kesimin partisi olmaktan öte, tüm Türkiye´ye hitap etmeyi arzu ettiklerini ifade etti.

Kudüs konusunda da: "Trump´ın nasıl bir kapıyı araladığını anlayacak kapasitesi olduğunu zannetmiyorum. Ama inşallah Müslümanlar, onun bile anlayacağı bir dil ile nasıl bir aptallık yaptığını göstereceklerdir. O zaman Siyonistler bile Trump´a lanet edecekler" dedi.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER