Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SİYONİST YERLEŞİMCİNİN KUDÜS´TE ÇARPTIĞI FİLİSTİNLİ KADIN YARALANDI

Yahudi yerleşimciler her fırsatta Filistinlilere saldırarak can ve mallarına zarar veriyor.

SİYONİST YERLEŞİMCİNİN KUDÜS´TE ÇARPTIĞI FİLİSTİNLİ KADIN YARALANDI

SİYONİST YERLEŞİMCİNİN KUDÜS´TE ÇARPTIĞI FİLİSTİNLİ KADIN YARALANDI

 

Filistin insanına zarar vermek için fırsat kollayan Yahudi yerleşimcilerden birinin dün (25 Haziran Perşembe) akşam işgal altındaki Kudüs´ün orta kesiminde bulunan El-Amud Kapısı´nda Filistinli bir kadına kasten çarparak yaralanmasına neden olduğu belirtildi.

Saldırıdan hafif yaralarla kurtulan Filistinli kadın, etraftaki vatandaşların yardımıyla El-İseviyye Mahallesindeki hastaneye kaldırıldı.

Çarpma olayı üzerine bölgeye gelen Filistinli gençler saldırganın aracını durdurmayı başarırken, işgal askerleriyle işgal polisi Siyonist saldırganı gençlerin elinden kurtarıp salıverdiler.

Dünyaya sivil olarak lanse edilen Yahudi yerleşimciler fırsat bulduklarında Filistin insanına, malına mülküne; iş yerlerine, hayvanlarına ve tarım alanlarına zarar vermekten geri durmuyor. Araçlarıyla Filistinlileri ezip kaçıyor, ev ve işyerlerini yakıyor, araçlarına zarar veriyor, zeytin bahçelerini telef ediyor, camilerini ateşe veriyor, hayvanlarını katlediyor, sularını kirletiyor, meyve ağaçlarını kesiyor, çocukları kaçırıp işkence ediyor ve öldürüyor.

Bütün bunları gören işgal güçleri ise onlar hakkında herhangi bir işlemde bulunmuyor ve kaçmalarına izin veriyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER