Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SİYONİST İSRAİL UÇAKLARI ŞAM´I BOMBALADI

Şam´da önceki gece başlayan hava saldırıları ile ilgili Suriye İnsan Hakları Gözlemevi de patlamaların İsrail hava saldırıları sebebiyle yaşandığını ve olayda ölümlerin yaşandığını duyurdu.

SİYONİST İSRAİL UÇAKLARI ŞAM´I BOMBALADI

Suriye´nin başkenti Şam şiddetli patlamalarla sarsıldı. Patlamalar başkentin güneybatısında yer alan Mezzeh askeri havaalanını vurdu

Suriye devlet medyası patlamaların elektrik sistemindeki bir arıza nedeniyle cephanelikte yaşandığını öne sürerken, Şam yönetimine yakın bir yetkili askeri havaalanına yönelik bir İsrail saldırısı yaşandığını söyledi.

REJİM SALDIRI HAZIRLĞINDAYDI

Mezzeh Havaaalanı´nda yaşanan patlama, Suriye güçlerinin devrimcilerin elinde kalan son bölgelerden biri olan İdlib´e operasyon hazırlıkları yaptığı bir sırada geldi. ABD, Şam yönetimini olası bir kimyasal silah kullanımına karşı uyarmış, Şam yönetimi ise ABD ve müttefiklerinin kimyasal saldırı mizanseni düzenleterek askeri müdahaleye bahane yaratmaya çalışacağı suçlamasında bulunmuştu. ABD, Fransa ve İngiltere, Nisan ayında Şam yakınlarındaki askeri mevzileri vurmuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER