Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ŞİRKETLER İFLAS BAYRAĞINI ÇEKİYOR!

Ekonomik krizde yüzde 90´nından fazlası inşşat firması olan 200 şirket iflas etmekle karşı karşıya. Ekonomistlere göre ´Türkiye ekonomisi bitkisel hayatta´

ŞİRKETLER İFLAS BAYRAĞINI ÇEKİYOR!

Ekonomik krizle baş edemeyen 200 şirket, iflas anlaşması yapmak zorunda kaldı. Yüzde 90´ından fazlasının inşaat firması olduğu iflas anlaşması listesindeki firmalar, 2023 yılına kadar resmen iflas etmiş sayılmayacak. İflas anlaşması gereği kur değişkenliğinden muaf tutulacak şirketler, 2023 yılına kadar ayakta kalma mücadelesi verecek. Resmi olarak 200 şirket iflas anlaşmasına imza atarken, iflas etmek ya da anlaşma yapmak için de binlerce firmanın sırada beklediği belirtiliyor!

?İFLAS ANLAŞMASI, BİTKİSEL HAYATTIR?

İflas anlaşmasına imza atanlar, 2023 yılına kadar döviz değişkenliğinden muaf tutulurken, bazı konularda da kolaylıklar sağlandı. Ancak Türk şirketlerin tek sıkıntısı dövizin yüksek olmasından kaynaklanmazken, ekonominin mevcut durumunun ise firmaların ömrünü kısalttığı ifade ediliyor. Ekonomistlere göre ise iflas anlaşmasının anlamı, ekonominin bitkisel hayata girmesi olarak yorumlanıyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER