Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

?Sinsi Güçler Yine Sahnede"

Fransa´daki Sarı Yelekliler ayaklanması sonrası ağızları sulanan sinsi ve karanlık güçler yine harekete geçti. Son günlerde bazı sosyal medya hesaplarında yayınlanan görüntülerle algı operasyonu yapılmaya çalışılıyor. Görüntüler hakkında açıklama yapan 28

?Sinsi Güçler Yine Sahnede

Fransa´daki Sarı Yelekliler ayaklanması, Gezi olayları, 17/25 Aralık kumpası ve 15 Temmuz darbe girişimi ile Türkiye´yi teslim alamayan üst aklı yeniden harekete geçirdi.

Son günlerde bazı sosyal medya hesaplarında ?Keskin Cezaevinde Neler Oluyor?? başlığında yayınlanan görüntülerle Türkiye´de cezaevlerinde yaşandığı iddia edilen sıkıntılar anlatılmakta. Malatya?da 28 Şubat döneminde haklarında açılan dava nedeniyle uzun yıllar haksız yere tutuklu kalan ve önceki yıllarda tahliye edilen Zekeriya Şengöz ve Fahri Memur, bahsi geçen algı operasyonlarında kendilerinin görüntülerinin kullanılması üzerine açıklama yaptılar.

?SİNSİ VE KARANLIK GÜÇLER YİNE HAREKETE GEÇTİ?

Gezi olayları ile başlayıp bir çok kalkışmayla başarılı olamayan bazı dış güçlerin yeniden sahneye çıktığını belirten Fahri Memur, ?Son zamanlarda çeşitli basın yayın organlarının da dikkat çektiği gibi özellikle Paris´te olan sarı yelekliler ayaklanması bir kazanım olarak sunulup bunun Türkiye´ye taşınması noktasında bir gayret gösterilmektedir.

Daha önceleri Gezi olayları, Kobani, 17/25 Aralık olayları, hendek kalkışması ve 15 Temmuz başarısız darbe girişiminde sergilendiği gibi birtakım şer güçler, solcular, ateistler, PKK ve FETÖ gibi sinsi ve karanlık güçler ülkemizde kaos, terör, kargaşa çıkarmak için muhafazakar ve dindar kesimi de etkilemek için son dönemlerde güya cezaevlerinde Müslüman tutukluları Kur´an okuyamadıkları, ibadetlerini yerine getiremedikleri, birtakım haksız ve zorba işkencelere tabi tutuldukları şeklinde facebook ve diğer sosyal medyada asparagas haberler üretilmektedir. Oysa olayların gerçekle alakası yoktur? dedi. ?BU TAMAMEN BİR ALGI OPERASYONUDUR? Cezaevinde kaldıkları sürede görüntülerde anlatıldığı gibi sıkıntılarla karşılaşmadıklarını kaydeden Memur, ?28 Şubat zulmüne maruz kalmış Müslümanlar olarak bizim 2013 yılında El-Cezire televizyonunun bizler hakkında yapmış olduğu belgesel görüntüleri kullanılarak bir algı oluşturuluyor.

Biz Kırıkkale Keskin Cezaevinde bulunmadığımız gibi, Malatya Cezaevi´nde kaldığımız süre içerisinde anlatıldığı gibi ibadetlerimizi yapma noktasında en ufak bir sıkıntıyla karşılaşmadık ve her hangi bir işkenceye de maruz kalmadık. Şartlarımız da bunların dile getirdiği gibi değildi. Bu tamamen bir algı operasyonudur.

FETÖ´nün ve şer güçlerin yurt dışı merkezli yayın organlarında yakın gelecekte Türkiye´de toplumda kaos çıkartmak, terör estirmek ve yeni bir kalkışmaya zemin hazırlanmaktadır? şeklinde konuştu.

?SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK? Görüntülerini kullanan kişiler ve sosyal medya hesapları hakkında suç duyurusunda bulunduklarını ifade eden Memur, şunları söyledi; ?Bizlerden habersiz görüntülerimizin kullanılarak böyle bir girişimde bulunulması dolayısıyla avukatlarımız aracılığıyla suç duyurusunda bulunduk. Gerçekleri saptırarak ve bizleri alet ederek kamuoyunu yanıltmaları dolayısıyla sosyal sorumluluğumuz gereği bu açıklamaya gerek duyuyoruz?

VUSLAT HABER






Anahtar Kelimeler: Sinsi Güçler Yine Sahnede

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER