Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Sıcaklık artıyor, İstanbul'a yağmur geliyor

Meteorolojiden alınan 4 Mart Çarşamba günü için hava durumu raporunda sıcaklığın 5 derece artacağı belirtildi. İstanbul'a ise yağmur geliyor.

Sıcaklık artıyor, İstanbul

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açılanan hava durumu tahminine göre bugün ülkemizin batı kesimlerinin parçalı, zamanla yer yer çok bulutlu geçeceği belirtildi. Akşam saatlerinden sonra bugün Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ile Manisa ve Denizli çevrelerinde yağmut ve sağanak yağış bekleniyor. Yurdun diğer yerlerinin ise bugün az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Öte yandan gece ve sabah saatlerinde Doğu Anadolu’nun doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Ülkemizin doğu kesiminde bugün hava sıcaklığının 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle güney ve güneydoğu yönünden esmesi beklenirken Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Marmara’nın batısı ile Ege kıyılarında güneyli yönlerden ise saatte 40-60 km hızla esmesi bekleniyor. Meteoroloji vatandaşları ve yetkilileri kuvvetli rüzgardan meydana gelecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmaları konusunda uyardı.

İSTANBUL'A YAĞMUR GELİYOR

İstanbul hava durumunun bugün az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. İstanbul'da bugün en yüksek sıcaklığın 18 derece olması bekleniyor.

Akşam saatlerinden sonra Marmara'nın batısında etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ile birlikte İstanbul'da sıcaklığın düşeceği ve gece saatleri ile itibaren yağmurun etkili olması bekleniyor. Perşembe günü sabah saatlerinden itibaren gün içerisinde İstanbul'da aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

 

>Ankara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 20

>İzmir: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 22

>Adana: Az bulutlu ve açık 23

>Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 19

>Samsun: Az bulutlu ve açık 24

>Trabzon: Az bulutlu ve açık 18

>Erzurum: Az bulutlu ve açık 8

>Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 18



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER