Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Shinji Kagawa Beşiktaş için İstanbul´a geldi

Beşiktaş´ın transfer gündemindeki Japon futbolcu Shinji Kagawa İstanbul´a geldi.

Shinji Kagawa Beşiktaş için İstanbul´a geldi

Beşiktaş´ın transferi için görüştüğü Japon futbolcu Shinji Kagawa, İstanbul´a geldi. 

Siyah-beyazlı ekibin Almanya temsilcisi Borussia Dortmund´dan kiralık olarak kadrosuna katmak için görüştüğü Kagawa, özel uçakla Almanya´dan İstanbul´a ulaştı.

Bir grup Beşiktaşlı taraftarın karşıladığı 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu karşılamaya gelen Japon medya mensupları da dikkati çekti.

Kagawa daha sonra kulüp yetkilileri ile havalimanından ayrıldı.

Borussia Dortmund´da parladı

Shinji Kagawa profesyonel kariyerine ülkesi Japonya´nın Cerezo Osaka takımında başladı.

2010 yılında Bundesliga´nın güçlü ekiplerinden Borussia Dortmund´a transfer olan Japon futbolcu, Almanya´da oynadığı iki sezonun ardından İngiltere Premier Lig´e kiralık olarak gitti. Manchester United´da iki sezon geçiren milli futbolcu, yeniden Borussia Dortmund´a döndü.

Borussia Dortmund´daki ilk sezonunda 28 resmi karşılaşmaya çıkan Kagawa, sezonu 12 golle tamamladı. Ertesi sezon 43 resmi maçta 17 gol kaydeden Japon futbolcuya bu performansı Premier Lig´in kapılarını açtı.

Manchester United´daki ilk yılında 26 kez sahaya çıkan Kagawa rakip fileleri 6 kez havalandırdı. Bir sonraki sezon 30 maçta forma giyen orta saha oyuncusu, golle tanışamadı.

Dortmund´daki ikinci döneminde 39 resmi maçta forma giyerek takımının en önemli güçleri arasında yer alan Japon futbolcu, 6 gol atarak bir sonraki sezona geçti.

2015-2016 sezonunda Alman ekibi ile kariyerinin en iyi dönemlerinden birini yaşayan Kagawa, 13 golle oynadı. Kagawa, 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarını altışar golle noktaladı.

Alman ekibinde bu sezon istediği şansı bulamayan Kagawa, 2´si Bundesliga olmak üzere toplam 5 maçta forma giyebildi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER