Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Seçilmesi imkansıza yakın! Savcı Sayan sessizliğini bozdu

Milletvekili olmak için Ağrı belediye başkanlığı görevinden istifa eden AK Parti’li Savcı Sayan, seçilmesi güç olarak görülen İzmir 1’inci bölge, 6’ncı sıradan aday gösterilmesinin ardından sessizliğini bozdu.

Seçilmesi imkansıza yakın! Savcı Sayan sessizliğini bozdu

Milletvekili olmak için Ağrı belediye başkanlığı görevinden istifa eden AK Parti’li Savcı Sayan, seçilmesi güç olarak görülen İzmir 1’inci bölge, 6’ncı sıradan aday gösterilmesinin ardından sessizliğini bozdu. Twitter hesabından paylaşım yapan Sayan, "Aslolan Milletin gönlündeki, vicdanındaki listedir. Neticede onların vekili olmak için aday olduk. Bugün vira Bismillah deyip başladık. Allah bizi milletimize mahcup etmesin" diye yazdı.

Milletvekili olmak için Ağrı belediye başkanlığı görevinden istifa eden Savcı Sayan, İzmir 1’inci bölge, 6’ncı sıradan aday gösterildi. AK Parti, son seçimlerde o bölgeden dört milletvekili çıkarabilmişti.

Ağrı belediye başkanıyken görevinden ‘ Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın emriyle’ istifa ettiğine öne süren Savcı Sayan, “Cumhurbaşkanımız bana ‘Meclis’te olmanız gerekiyor’ dedi. Öyle uygun gördüler, ben de kabul ettim.” demişti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER