Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Şair ve Yazar Seyit Ahmet Uzun Geleceğin Yazarını Yetiştiriyor

Köşe yazarlarımızdan Seyit Ahmet Uzun Ankara Kahramankazan´da İlim Yayma Cemiyeti bünyesinde "Yazarlık Atölyesi" derslerine başlamıştır.

Şair ve Yazar Seyit Ahmet Uzun Geleceğin Yazarını Yetiştiriyor
Köşe yazarlarımızdan Seyit Ahmet Uzun Ankara Kahramankazan´da İlim Yayma Cemiyeti bünyesinde "Yazarlık Atölyesi" derslerine başlamıştır. "Her bireyin kendine ait yetenekleri olduğunu ve bu çalışmayla gençlerdeki yazma yeteneğini keşfederek onları geleceğin şair ve yazarı olarak yetiştirmeyi düşündüğünü" söyleyen yazar ve şair Seyit Ahmet Uzun, Yazarlık Atölyesi için şu açıklamalarda bulundu. 
 
"İYC Kahramankazan şubesi bünyesinde başladığımız Yazarlık Atölyesi´nde  ikinci dersimizi gerçekleştirdik. Çıra Yayınları´ndan çıkan son kitabım "Yeşil Dev Korsanlara Karşı" kitabımı imzalayarak onlara yeni bir ufuk olmanın mutluluğunu yaşadım. 
 
 Genç yazar adaylarımız şiir ve öykü yazma heyecanıyla derslere severek geliyorlar. Ve onları destekleyen ailelerine de kalbi sevgilerimizi sunuyoruz. Bu tür kültürel faaliyetler şehre ayrı bir renk katmaktadır. Şehrin şair ve yazarları o beldenin hafızası olarak tarihe not düşecektir. Ve sorumlu bir Müslüman yazar olarak o beldenin hafızalarını yetiştirmekten büyük bir mutluluk duymaktayım." 
 
Haftalık Pazar Günü yazılarıyla haber sitemizde bize yol gösteren yazarımız, gençliğin okulda gördüğü eğitim/öğretim dışında, edebiyat, kültür-sanat alanlarında onlara yol gösterici olmaktadır. Yazarımızın içinde bulunduğu çabayı takdir ediyor, kendisine ve ders verdiği "geleceğin minik yazarlarına" hayırlı, bereketli çalışmalar diliyoruz.
 
 
 
 
/resimler/2018-11/8/2338222272477.jpg
/resimler/2018-11/8/2339348523884.jpg
/resimler/2018-11/8/2342141654546.jpg


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER