Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Sabahattin Cevheri gerçeği: Dağdan destek konuşması aslında nasıl?

Saadet Partisi Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri´nin, Edessa TV´de katıldığı program sonrası kuliste AKP milletvekiliyle şakalaşırken kullandığı ifadelere havuz medyası hemen atladı.

Sabahattin Cevheri gerçeği: Dağdan destek konuşması aslında nasıl?

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Sabahattin Cevheri, halkın büyük teveccühü ile destek görüyor. Seçimi kazanmasına kesin gözüyla bakılan cevheri´ye yönelik karalama kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Son kampanya Cevheri´nin AKP´li vekille şakalaştığı sırada ironik olarak söylediği "Dağla görüştüm bizi destekleyecek" sözü üzerine başladı.

AKP´li eski vekille Edessa Tv´de karşılaşan Sabahattin Cevheri arasında kısa bir sohbet oldu. Sohbet esnasında Cevheri, şakalaşma esnasında ironik bir dille "Dağ ile görüştüm, bizi destekleyecek" şeklinde espri yaptı. AKP´nin Saadet Partisi´ni PKK ile yan yana getirme çabalarına eleştiri olarak yorumlanması gereken ifade, havuz medyası tarafından makaslanarak ve çarpıtılarak servis edildi.

EDESSA TV GYY FERHAT ÖZER: SAYIN CEVHERİ ESPRİ YAPTI

Sohbet esnasında odada bulunan Edessa Tv Genel yayın Yönetmeni Ferhat Özer, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Burada AK Parti eski milletvekilinin bir programı vardı. Programa gelmişlerdi. Program çıkışında Saadet Partili sayın Cevheri ile karşılaştılar. Merhabalaştılar. Birbirlerine başarı dilediler. Bunlar da sürekli "Size dağdan destek geliyor" falan... Sohbet, muhabbet oldu. O da espri yaptı, dedi ki "Biz dağdan geliyoruz" falan... Kendi aralarında şakalaştılar. Zaten dikkat ederseniz şaka ortamıdır, gülüşüyorlar. Hepsi bundan ibarettir."

 

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER