Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Sabah yazarından Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a: Neyi uzatıyorsunuz?

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah yazarı Melih Altınok, komedyen Şahan Gökbakar ve Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın Twitter üzerinden devam eden atışmalarına tepki gösterdi.

Sabah yazarından Kızılay Başkanı Kerem Kınık

6 Şubat'ta meydana gelen Maraş merkezli depremlerin 3. gününde, AHBAP Derneği'ne satılan çadırlar yüzünden tartışılan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a Şahan Gökbakar'la polemiği üzerinden bir tepki de Sabah yazarı Melih Altınok'tan geldi. Altınok, Kınık'a, "Yaptığınız işin arkasındaysanız bu cevap telaşı ne, neyi uzatıyorsunuz?" diye sordu. 

Dün de AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan da Twitter üzerinden "Bu nasıl bir üslup? Yok mu sizin avukatınız/basın danışmanınız açıklama yapılacaksa yapsın! Göreviniz Recep İvedik tiplemesiyle bu seviyede bir polemik midir? Sadece işinize odaklansanız artık!” sözleriyle Kınık'a tepki göstermişti. 

 

Altınok'un bugünkü yazısından 'Şahancım Keremcim...' başlıklı o bölüm:

"Sinemacı Şahan Gökbakar'la, Kızılay Başkanı Kerem Kınık arasındaki çadır satışı tartışması twitter üzerinden devam ediyor. Hem bizleri bıktırdılar, hem yüz göz oldular.

Kınık son olarak sinemacıya şöyle seslenmiş: 'Şahancım ne güzel biz deprem bölgesinde sen Marmaris'te birbirimize bulaşmadan yaşamaya başlamıştık. Ama bu müfteri ifaden beni cevaba mecbur etti... Bu arada davetimiz baki gel depremzedelerimize birlikte hizmet edelim. Hem devletimiz ve...'

Şahan'a bir şey diyemeyiz... İlgi müptelası olmak bir yaygın bir şöhret hastalığı. Belki de yalnızca canı fazla sıkılıyordur. Kendisini ilgilendirir. Ama konuyla ilgili onlarca açıklamanın ardından son olarak "Atatürk de Kızılay çadırı satmıştı" seviyesine geçen Kınık'a temsil ettiği makam açısından yakışan ciddi olmaktır. Görmüyor musunuz, Şahan sizi yakalamış 6 Şubat'tan beri her gün aynı soruyu soruyor? Sizse her defasında farklı cevaplar veriyorsunuz. Yaptığınız işin arkasındaysanız bu cevap telaşı ne? Neyi uzatıyorsunuz? Size "operasyon" çektiğini düşündüğünüz birine neden şirinlik yapıyorsunuz?

Siz de kendilerine, seçmenlerine hakaret eden youtuberların programlarına koşa koşa giden "Ak Parti kurmayları" gibi, beyaz sandıklarınızla samimi olabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?"

 

Kaynak: gazeteduvar.com.tr



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER