Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Saadet´ten özlenen Türkiye vizyonu

Şakşr TARIM -02. 06. 2018

Saadet´ten özlenen Türkiye vizyonu

24 Haziran seçimleri için dikkatler Saadet Partisi´ne çevrildi. Halk sıkıntıların giderilmesi için yeni bir ses, yeni bir söz, yeni bir siyaset anlayışına sahip olan Saadet Partisi´nin çözümlerine kulak veriyor. Saadet Partililer de üzerlerindeki sorumluluğun farkındalar. Seçim barajını kaldırmayan hükümet, anayasal olarak ancak ittifaklarla baraj sorununun aşılabileceği bir düzenleme yaptı. Saadet Partisi de ?Millet İttifakı?nı kurarak barajsız seçime gidiyor. Hem de kendi kurumsal kimliği, kendi programı, kendi adayları ve kendi amblemi ile.

Saadet Partisi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde iddialı! Temel Karamollaoğlu, ?Türkiye´nin birleştirici gücü? haline geldi. 16 yıl aradan sonra Saadet Partisi´nin yeniden TBMM´ye girecek olması Milli Görüşçüleri heyecanlandırıyor. Güçlü bir grupla Meclis´te temsil edilebilmek için var güçleriyle çalışıyorlar.

 

 

 

Bilge Başkan, 27 Mayıs günü Ankara´da yapılan aday tanıtma toplantısında, cumhurbaşkanlığı icraatlarında uygulayacağı, özlenen ?Türkiye Vizyonu?nu açıkladı. Gerek heyecan ve kararlılığı; gerekse Türkiye´nin problemleri ve çözümlerine vukûfiyeti sebebiyle, konuşması tam bir manifestoya dönüştü.

Bilge Başkan, yanlışların düzeltilmesi için sandığı işaret etti: ?Türkiye´nin bir tek sahibi vardır; o da milletimizdir. 24 Haziran´da haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe, israfa, yolsuzluklara tamam mı, devam mı?? sorusuna cevap olarak, ?Bu düzen böyle gitmez; tamam inşallah!? kararını vermesiyle, Türkiye´de Saadet güneşinin doğacağını anlattı.

Saadet Partisi şerefli mazisi, çözümü bilen tertemiz kadrolarıyla milletimizin hizmetine hazır durumda.

ÇÖZÜM VAR; SAAADET VAR

TEMEL Karamollaoğlu´nun ?bilgece? çözümleri programa katılan binlerce insanı heyecanlandırdı. Hele çoğunluğu oluşturan gençlerin heyecanını görmeliydiniz! ?Saadet gelecek; zulüm bitecek?; ?Bir hilal, beş yıldız; iktidara hazırız?; ?(Temel Bey´e hitaben) ?Durma ilerle; Milli Gençlik seninle? benzeri sloganlarla salon çınladı. Güzel bir Ramazan gününde Milli Görüşçülerin sedası semaya yükseldi.

 

 

 

Şu sözler Türkiye´nin özlediği manzaranın müjdecisiydi: ?İster bizden olsun, ister olmasın; işi mutlaka ehline vereceğiz. Parti devletini ortadan kaldıracağız; milletin partisi konumunda 80 milyona hizmeti şeref sayacağız. Bize emanet edilen kamu mallarını, yetim malına sahip çıkar gibi koruyacağız. Milletin emanetine ihanet etmeyeceğiz. Hizmet götürürken adil davranacağız. Hiç kimseye 2. sınıf insan muamelesi yapmayacağız. Halkın denetimine açık olacağız.? 

Türkiye bu sözlere yabancı değil. Sivaslılar iyi bilir. Temel Karamollaoğlu 1989´da Sivas´a belediye başkanı seçilince inceleme yapar. Alevilerin yaşadığı mahallenin mezbelelik durumunu görür. O mahalle Temel Bey´e oy vermemiştir. Fakat acil hizmet götürülme ihtiyacı olan bir mahalledir. İlk hizmetini oradan başlatır.

Oy versin, vermesin; belediye başkanı seçildiği yerin tamamının başkanıdır. Adaletin gereği budur. Bilge Başkan bunu uyguladı. Bu anlayışı, cumhurbaşkanlarının tüm ülkede uygulamasına ihtiyaç var. Cumhurbaşkanı taraf tutmaz; ayrım yapmaz; 80 milyonun huzur ve barışı için çalışır. Devlet adaletle ayakta durur. Müslüman yönetici adaletten şaşmaz.

TÜRKİYE İÇİN BİR FIRSAT

TEMEL Karamollaoğlu´nun herkesi kuşatıcı, kucaklayıcı, birleştirici üslubu Türkiye için bir fırsat. Saadet Partisi adaletten şaşmayan, insana değer veren yaklaşımıyla bütün partileri ortak noktalarda buluşturabilecek değerlere sahip. Bu özelliğini gördük. Diyarbakır, Kayseri gibi yerlerde bütün siyasi partilerin temsilcilerini davet ederek toplantılar yaptı. Toplantı bitiminde herkes birbiriyle kucaklaştı; yüzler güldü.

Saadet Partisi, bir arada yaşadığı bu ülkenin her ferdiyle iletişim kurabilecek yaklaşıma sahip. Çünkü onlara söyleyecek sözü, vereceği mesajı var. Düşman olduğunuz insana bir şey anlatamazsınız. Yöneticinin, kendi vatandaşına düşmanlığı, babanın evladına düşmanlığından farksızdır. İnsanları sevmeli; yanlış yolda olanların ıslahına çalışmalıdır. Saadet Partisi´nin vizyonu herkesi kuşatır.

Bilge Başkan´ın sözleri üzerinde düşünün!: ?Saadet kadroları mal, ikbal, makam, mevki için değil; Allah rızası için siyaset yapar. Kimseye tuzak kurmaz. Kumpas yapmaz. Kimse ile gizli, kapaklı işler çevirmez. Tek derdi millete olan aşkıdır, sevdasıdır.?

 

 

 

Ey milletim, bir düşün! Aklını kullanarak karar ver. Bugün sorumluluğumuz daha büyük. Hem savaş kapıda; hem de yeni bir sisteme geçiyoruz. Bütün partilerin programlarını, seçim beyannamelerini, görüş ve söylemlerini incele, araştır. Her sözü duy; en güzeline uy! Biz, milletimizin aklıselimle, baskı altında kalmadan, düşünüp araştırarak vereceği karara razıyız.

Erdoğan´a bir öneri: TV´leri adil şekilde adayların tanıtımına açmaktan korkmayın! Adil uygulamalar sonucu halk yine de sizi seçerse; buna da razıyız.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER