Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Saadet´ten Meclis´e Yemen çağrısı

Saadet Partisi, Yemen için TBMM´ye Türkiye´nin insani yardımını sordu.

Saadet´ten Meclis´e Yemen çağrısı

Saadet Partisi, iki Müslüman ülkenin Yemen´deki nüfuz kapışması sonucu son üç yıldaki 10 bin ölüm ve milyonların insani dramına karşı sessiz kalmayarak TBMM´ye Türkiye´nin insani yardımını sordu. Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, TBMM Başkanlığı´na Türkiye´nin Yemen için insani yardımını sordu.

Yemen´de bir insani dram yaşanıyor. İki Müslüman ülkenin nüfus kapışması ve bunu fırsat bilen emperyalist ülkelerin desteğiyle Yemen´de milyonlarca çocuk, kadın, genç, yaşlı açlık, susuzluk, ölümcül hastalıkla yüz yüze. İslam dünyası ise sessiz.  Saadet Partisi, bu duruma sessiz kalmayarak Hükümeti ve TBMM´yi göreve çağırdı.

TÜRKİYE´DEN İNSANİ YARDIM TEŞEBBÜSÜ OLDU MU?

Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, TBMM Başkanlığına bir soru önergesi verdi. Medyanın ve kamuoyunun da dikkatini çekmek için verilen soru önergesinde Karaduman, şu soruları yönelterek duyarlılığa davet etti:

 

Türkiye´nin Suudi Arabistan öncülüğünde başlatılan  Kararlılık Fırtınası Operasyonuna karşı resmi herhangi bir tepkisinin olup olmadığını soran Karaduman, ?Savaş koşulları nedeniyle Yemen´de mevcut olan açlık, içme suyuna erişim sorunları ve salgın hastalıklara karşı Türkiye Cumhuriyeti resmi olarak Yemen halkına yönelik herhangi bir insani amaçlı yardımda veya yardım teşebbüsünde bulunmuş mudur?? diye sordu.

SAADET GENÇLİK YEMEN İÇİN YARIN MEYDANLARDA

?İnsanlık işgal altında! Dünya kör sağır? diyen Saadet Partisi Gençlik Kolları yarın Türkiye genelinde yemen için meydanlara iniyor. İlk program İzmir´de yapılacak.

İslam dünyasının kör ve sağır kaldığı ve Mart 2015´ten beri 10 bin insanın öldüğü, şu anda milyonların ise açlık, hastalık, ölüm ve insani dramına karşı Türkiye´nin milli vicdanını temsil eden Saadet Partisi harekete geçti. ?İnsanlık İşgal Altında! Dünya Kör Sağır? diyen Saadet Partisi Gençlik Kolları da yarın (18 Kasım) Türkiye genelinde meydanlara iniyor. 

DÜNYA KÖR VE SAĞIR, SAADET GENÇLİK YEMEN İÇİN AYAKTA!

Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından yapılan açıklamada, ?Vakit, insanlığın işgal altında olduğu, ama dünyanın kör ve sağır kesildiği Yemen için sesimizi daha da yükseltme vakti. 2015´ten bugüne 50 binden fazla çocuğun öldüğü Yemen için 18 Kasım´da tüm Türkiye´de meydanlardayız.? ifadelerini yer verildi.



Anahtar Kelimeler: Saadet Meclis Yemen çağrısı

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz