Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ahmet Faruk Ünsal Saadet Partisi´nin Adıyaman Belediye Başkan Adayı Oldu

31 Mart Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi´nin Adıyaman Belediye Başkan Adayı Olarak Açıklanan Ak Parti´nin Eski Milletvekili AHMET FARUK ÜNSAL Kimdir?

Ahmet Faruk Ünsal Saadet Partisi´nin Adıyaman Belediye Başkan Adayı Oldu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu partisinin belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan adaylar arasında Ak Parti´nin 22. Dönem Gaziantep Milletvekilliğini yapan Ahmet Faruk Ünsal da Saadet Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. 

Saadet Partisi bazı belediye başkan adaylarını açıkladı

AHMET FARUK ÜNSAL KİMDİR?

24 Haziran genel seçimlerinde de Saadet Partisi´nin Gaziantep 1. Sıra Milletvekili olan Ahmet Faruk Ünsal kimdir? sorusunun cevabı merak ediliyor. 1963 yılında Diyarbakır´da dünyaya gelen Ünsal´ın babası Milli Selamet Partisi´nden (MSP) 15. ve 16. dönem Adıyaman milletvekilliği  yapmış olan Abdurrahman Ünsal´dır. 

Sakarya Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezun olan Ünsal, TUSAŞ Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.´de (TAİ) makine mühendisi olarak görev yapmıştır. 2002 seçimlerinde Ak Parti´den 22. Dönem Adıyaman Milletvekili seçilmiştir. İHH İnsani Yardım Vakfı´nın mütevelli heyetinde bir süre bulunan Ünsal, MAZLUMDER´in genel başkanlığı görevini yürüttü. 24 Haziran 2018 milletvekili genel seçimlerinde Saadet Partisi´nin 27. Dönem Gaziantep Milletvekili adayı oldu.

 

 

 

Fatma Bostan Ünsal ile evlidir.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER