Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Saadet Partisi´nin 2 vekiline Meclis´te söz hakkı verilmedi!

Meclis´te yaptığı konuşmalar ile gündeme gelen Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Cihangir İslam söz hakkı tanınmayınca "dinleye dinleye gideceğiz ve her şeyi içimize atacağız" dedi.

Saadet Partisi´nin 2 vekiline Meclis´te söz hakkı verilmedi!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu´nda 2019 yılı için bütçe görüşmeleri devam ediyor. Bütçe görüşmelerinde Saadet Partisi´nin 2 milletvekili dahil 8 milletvekiline söz hakkı tanınmamasına Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Nazır Cihangir İslam tepki gösterdi.

İslam, bütçe görüşmelerine başkanlık eden TBMM Başkanı Binali Yıldırım´dan söz istedi. Yıldırım´ın konuşması için kısa bir süre tanıdığı İslam, konuşmasına Yıldırım´a teşekkür ederek başladı.

´ÇÖZÜMÜ İÇİN SİYASİ PARTİLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ´

İslam, yaptığı konuşmada, "Bütçe görüşmelerinin hayırlı olmasını diliyorum. On iki gün boyunca burada aşağı yukarı yüz saat yani altı bin dakikalık konuşma yapılacak fakat grubu olmayan siyasi partiler ve 2 bağımsız arkadaşımız için yani toplam 8 kişi için söz hakkı yok, geldiğimiz gibi dinleye dinleye gideceğiz ve her şeyi içimize atacağız. Başkanlığınızın ilk danışma toplantısına lütfen bizi davet ediniz ve bu konunun hiç olmazsa şu anda teamül düzeyinde ama uzun vadede kalıcı olarak çözümü için bütün siyasi parti gruplarından destek bekliyoruz. Çok teşekkür ederim, sağ olun efendim." ifadelerine yer verdi. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER