Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Saadet Partisi´ni korkutan hakikat

Hilal Kaplan- 14.05.2018

Saadet Partisi´ni korkutan hakikat

Esma Yılmaz, 15 Temmuz gecesi, kucağında altı aylık bebeğiyle, 25 yaşında dul kalmıştı. Eşi Kurra hafızı İbrahim Yılmaz, şerefsiz FETÖ´cülere direnirken şehit düşmüştü. Erzurum´da Kur´an kursu hocalığı yaparken, ailelerini görmek için İstanbul´a gelen çiftin hayatı, bir gecede dönüşmüştü.
28 Şubat´tan ötürü bir ´kader yakınlığımız´ın olduğunu sandığım SaadetPartisi, tüm hüsnü zan çabalarımızı tüketti. CHP ile yan yana durmaları, 28Şubat zihniyetiyle kol kola girmeleri, başörtülü avına çıkmış gazetecileri taltif etmeleri yetmedi; utanmadan bu şehit eşinin iffetine bile dil uzatmayakalktılar.
Yani iş, izzet sahibi hiçbir insanın susamayacağı noktaya geldi. Geçtiğimiz hafta SP lideri Temel Karamollaoğlu´na yönelik kırgın bir üslupla, "Darbeye tiyatrodiyenlerle ittifak ettiniz. Rahmetli Hocamın yolundan çıktınız" diyen 15 Temmuz şehidi, İbrahim Yılmaz´ın eşi Esma Hanım´a, Karamollaoğlu´nun bağırması ve yanındakilerin "Kimin ajanısın sen?" diye üzerine yürümeleri zaten yeterince inciticiydi.
Ancak gelin görün ki, Saadet kadroları "az bile yapıldığı" ortak kanaatini taşıdıklarını, Esma Hanım´a yönelttikleri rezil üslupla kanıtladılar. Birkaç örnek vereyim de rezaletin boyutunu görün:
 "Temel Başkan, Fatih Camii´ndeki, ´yeni nesil Fadime Şahin tiyatrosu´na cevap verdi."
 "#TemelBaşkanMilletSeninle Bugün sana o provokasyonu yapan Sözde Şehit eşinin, Türk Ceza Kanunu 114 gereğince işlem yapılması için suç duyurusunda bulunacağız."
 "Şeytan çarşafa bürünmüş, ümmetin liderine hakaret etmeye kalkışıyor. Özel eğitimli bir militan bu." Fadime Şahin´i öne sürüp, o heyula içinde dindarlara zulmedenlerle ittifak yapan sizsiniz. "Sözde şehit" diyerek, 15 Temmuz´a tiyatro diyenlerle aynı zihniyette olduğunuzu ilan eden sizsiniz. Hafız veKur´an hocası bir şehit eşine "şeytan" diyen sizsiniz. Yani Esma Hanım´ın tek cümlesindeki hakikatin etkisinden korkunuzu, ona hakaret ederek örtmeye kalkan sizsiniz. "Biliyoruz ki sesinizin bu kadar yüksek çıkması bir suçluluk psikolojisiyledir."
Siz de şu kadarını bilseniz yeter: Esma Hanım yalnız değildir.



Anahtar Kelimeler: Saadet Partisi korkutan hakikat

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER