Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SAADET PARTİSİ´NDEN BEDELLİ ASKERLİK AÇIKLAMASI

Son dakika haberi... Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın açıklamasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu, AKP´nin Meclis´e sunduğu bedelli askerlik düzenlemesi ile ilgili "bizim görüşümüz belli, geçmişte de

SAADET PARTİSİ´NDEN BEDELLİ ASKERLİK AÇIKLAMASI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, parti genel merkezinde düzenlenen haftalık basın açıklamasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Saadet lideri Karamollaoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi´ne sunulan bedelli askerlik düzenlemesi ile ilgili "Bizim görüşümüz belli, geçmişte de söyledik 1-1,5 ay zorunlu askerlik yapılmalı.Şimdi bunun yanına 15 bin lira eklediler. Tabi hükümetin 15 bin liradan vazgeçeceklerini sanmıyorum. Çünkü hükümet paraya sıkıştı. Herkese tanınan bir hak bu" dedi.

Karamollaoğlu bedelli askerlik ile ilgili şöyle konuştu:

"Bedelli konusunda biz baştan beri kendi kanatimizi söylemiştik. Askerlik bundan sonra eğer profosyonel sisteme dönecekse herkes için geçerli olmak üzere 1-1,5 ay zorunlu askerlik olmalı. Zorlu bir süreçten geçiyoruz yarın seferberlik olabilir. Gençlerimiz askere geldiklerinde nasıl emir alacaklarını nasıl silah tutacaklarını bilmeli. Onun için biz 1-1,5 ay zorunlu askerlik yapılmalı dedik. Şimdi bunun yanına 15 bin lira eklediler. Tabi hükümetin 15 bin liradan vazgeçeceklerini sanmıyorum. Çünkü hükümet paraya sıkıştı. Herkese tanınan bir hak bu. Bizim görüşümüz geçmişte de dediğimiz gibi belli."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER