Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Saadet Partisi Belediye Başkan Adaylarının Süreci!

Temel Karamollaoğlu liderliğinde 24 Haziran seçimlerinin gözdesi olan Saadet Partisi 2019 Mart´ta yapılması planlanan yerel seçimler için hazırlanıyor

Saadet Partisi Belediye Başkan Adaylarının Süreci!

rk siyasetinin en köklü siyasi partilerinden olan Saadet Partisi´nde 2019 mahalli idareler seçimleri için hazırlıklar devam ediyor. Yerel seçimlere güçlü adaylarla girmeye hazırlanan Saadet Partisi, 81 il ve 956 ilçede belediye başkan adayı çıkaracak. Başta İstanbul, Ankara, İzmir ve Konya belediye başkan adayları merak edilen Saadet Partisi´nde aday adaylık başvuru ücretleri de açıklandı. Saadet Partisi belediye başkan adayları kimler oldu? Saadet Partisi aday başvuru formu ve başvuru dilekçe örneği nasıl doldurulur? Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru formu, belediye meclis üyeliği aday adaylığıdilekçe örneği, il genel meclis üyeliği aday adaylığı form örnekleri haberimizde detaylı olarak verilmiştir. 

Saadet Partisi belediye başkanı aday adayı başvuruları 1 Kasım 2018 tarihi itibariyle başladı. Büyükşehir belediye başkan adaylıkları genel merkez olmak üzere il başkanlıklarına yapılabilecek. Saadet Partisi İlçe Belediye Başkan Aday Adayı başvuruları ise ilçe başkanlıkları ile il başkanlıklarına verilecek evraklar ve dilekçe ile yapılabiliyor. Başvuruların kabul edilmesi için gerekli evrakların eksiksiz bir şekilde partiye teslim edilmesi gerekiyor.

 

 

Milli Görüş Belediyeciliği

1 Eylül´de Ankara´da düzenlenen programla yerel seçim çalışmalarına start veren Temel Karamollaoğlu, yaptığı konuşmada, "Milli görüş belediyeciliğini halka en yakın hizmet birimi olarak nasıl yeniden ele alacağımızı çok güzel bir şekilde kamu oyuna yansıtacağız ve inşallah başarılı bir seçim kampanyasını da el birliği ile yürüteceğiz. Ümit ederim ki seçimler zamanında yapılır. Zamanında yapılması makul olandır. Hükümet ısrarla zamanında yapılacak diyor. Ama çok ısrar bazen acabalar üretebiliyor. Biz her konuda hazır olacağız" ifadelerine yer vermişti. 

saadet-partisi-belediye-ba%C5%9Fkan-adaylar%C4%B1.jpeg?

Belediye Başkanı aday adaylığı için istenen evraklar neler?

Yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olmak isteyen vatandaşlar siyasi partiler tarafından istenen bir dizi evrakların ne olduğunu merak ediyor. Bizde sizler için o evrakların ne olduğunu derledik. İşte Saadet Partisi´nin belediye başkanı aday adayı ve il-ilçe belediye meclis üyeliği aday adaylığı için istediği evraklar;

* Aday adayı bilgi formu, (Fotoğraflı) 
* Genel merkez katkı payı dekontu,
* Nüfus cüzdan fotokopisi,
* Adli sicil ve arşiv kaydının aslı, (Belediye seçimleri için alınacak yazacak)
* Öğrenim durumunu gösterir diploma örneği,
* Askerlik durum belgesi, 

 

 

Saadet Partisi´nin İstanbul, Ankara, Konya ve İzmir belediye başkan adayları...

milligazete.com.tr´nin parti yetkililerinden edindiği bilgiye göre, Saadet Partisi´nin 2019 belediye başkan adayları kasım ayının sonu aralık ayının başlarında açıklanacağı belirtildi. Saadet Partisi İstanbul ilçe belediye başkan adaylarının bir kısmı da aralık ayının sonunda düzenlenecek programla ilan edilecek. 

Belediye başkanı aday adaylık başvuru ücreti

Saadet Partisi, 2019 yerel seçimlerinde belediye başkan aday adaylığı için adaylar tarafından banka hesaplarına yatırılacak ´genel merkez katkı payı´ ücretini belirledi. Buna göre, büyükşehir belediye başkanı aday adayı 2 bin 500 lira, il belediye başkan aday adayı bin 500 lira, yüz bin üstü seçmeni bulunan ilçe belediyesi için başkan aday adayları bin lira, yüz bin altı seçmeni bulunan ilçe belediyesi için başkan aday adayları 750 lira ve belde belediye başkan aday adayları da 500 lira ödeyecek.

Saadet Partisi belediye başkan aday adaylığı dilekçe örneği

belediye-baskan-aday-adayi-basvuru-dilekcesi.png?

Saadet Partisi aday adayı başvuru formu

belediye-baskan-aday-adayi-bilgi-formu.png?


İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Başvuru Dilekçesi

il-genel-meclis-uyesi-aday-adayi-dilekcesi.png?

Belediye Meclis Üyeliği Aday Adayı Başvuru Dilekçesi

belediye-meclis-uyeligi-aday-adayi-basvuru-dilekcesi.png?

Saadet Partisi´nin Mahalli İdareler Seçimi Aday Adayı Başvuru Form ve Dilekçelerine saadet.org.tr adresinden de ulaşılabiliyor.




Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER