Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Saadet Partili: Karaduman: İktidar 28 Şubatçıları Haklı Çıkarmaya Çalışıyor

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Mecliste düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

Saadet Partili: Karaduman: İktidar 28 Şubatçıları Haklı Çıkarmaya Çalışıyor

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, Furkan Vakfı ile kurucu başkanı Alparslan Kuytul davasına yönelik süreci eleştirdi

Karaduman, "İktidar, adeta ?28 Şubat bin yıl sürecek? diyenlerin haklı çıkması için canla başla çalışmaktadır. Furkan Vakfı´nda konusu suç teşkil etmeyen açıklamaları kesip biçerek suç ihdas etmek, 28 Şubat anlayışıdır. Savcıların işi iktidarın hedef gösterdiği kişiler için suç icat etmek değil; masumiyet karinesi çerçevesinde kişilerin lehlerindeki ve aleyhlerindeki delilleri toplayıp hakikati araştırmaktır. Furkan Vakfı için adeta suç icat edilmektedir" dedi. 

ÜLKENİN ASIL GÜNDEMİ YOLSUZLUK, HUKUKSUZLUK VE EKONOMİK KRİZ

Karaduman, Edirne´de ´Atatürk´e hakaret ettiği´ gerekçesiyle tutuklanan Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü 3´üncü sınıf öğrencisi Emine Şahin´le ilgili soruya da yanıt verdi. Karaduman, bu meselelerin ülkenin esas gündem maddelerinden uzaklaşılmasına neden olduğunu, hukuksuzluk, yolsuzluk ve ekonomik krizin ülkenin asıl gündemi olduğunu söyledi.

 

TUTUMLARIMIZ ŞAHISLARLA DEĞİL İLKELERLE ALAKALI

Karaduman, şöyle konuştu:

"Son süreçte kamuoyunun gündemini oluşturan, ülkeyi yine bir kutuplaşmaya çeken bu elim süreç bize şunu göstermiştir; Biz eğer heykellere karşıysak Erdoğan´ın heykellerine niye karşı değiliz? Ülkeyle ilgili tavır ve tutumlarımız ilkeyle mi alakalı, yoksa şahıslarla mı alakalı? Bunun cevaplandırılması gerekir."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER