Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

S. Arabistan´ı bölme projesi

M. Necati Özfatura - 12.11.2017

S. Arabistan´ı bölme projesi
ABD´nin 2 düşmanı vardır: Türkiye ve İran... 
S. Arabistan´daki saray darbesi aslında Türkiye´ye yapılmıştır. Katar´a alınan ambargo kararının hedefinde Türkiye vardır. Türk üssü Katar´dan çekilip Katar işgal edilecekti. Türkiye bu oyunu bozdu. 
Arabistan´ın tarihi insanlık tarihi kadar eskidir. Ama S. Arabistan tarihi 1932´den İbn-i Suud tarafından İngiltere´nin desteği ile kurulmuştur.
Suud aile üyelerinin sayısı yaklaşık 7 bin civarındadır. Prensler birkaç yüz kişiden oluşmaktadır. Bugüne kadar S. Arabistan Krallığının başına geçenler aynı anneden olan 7 kardeştir. 32 yaşındaki veliaht ülkeyi sonucu belli olmayan sancılı bir dönüşüm sürecine soktu. ABD, S. Arabistan-Mısır ve Körfez ülkelerini (Katar hariç) İran ile savaşa sürüklemektedir.
ABD´nin dış politikada ?İsrail´in güvenliğine endeksli? tek bir politikası vardır. ABD halkının çok sayıda hakları vardır. Ama kendi ülkesini idare hakkı yoktur. Bu görev İsrail´in daha doğrusu Yahudi lobisinin elindedir. S. Arabistan´da saray darbesi aslında ABD´nin S. Arabistan´ı bölme projesidir. Suriye´nin 4, Irak´ın 3, Mısır´ın 2 ve S. Arabistan´ın 7 kanton bölgeye ayrılması ABD´nin İsrail´in güvenliği ve Orta Doğu petrolünün vesayeti için olmazsa olmaz hedefidir. S. Arabistan petrol şirketi Aramco ABD´ye peşkeş çekilecektir. Bu ise Aramco´nun halka arzı maskesi altında...


Anahtar Kelimeler: Arabistan bölme projesi

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz