Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

RUSYA´NIN BM DAİMİ TEMSİLCİSİ NEBENZİA´DEN SURİYE AÇIKLAMASI

Rusya´nın BM Daimi Temsilcisi Nebenzia, ´´Egemen bir devlete karşı tehlikeli askeri hazırlıklar yapıldığını gözlemlemeye devam ediyoruz ve bu ülkelerin liderlerine durumu derhal gözden geçirmeleri çağrısı yapıyoruz." dedi.

RUSYA´NIN BM DAİMİ TEMSİLCİSİ NEBENZİA´DEN SURİYE AÇIKLAMASI

Rusya´nın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Vassily Nebenzia, Suriye´ye olası askeri müdahaleye ilişkin, ´´Uluslararası hukuku ihlal edecek şekilde egemen bir devlete karşı tehlikeli askeri hazırlıklar yapıldığını gözlemlemeye devam ediyoruz ve bu ülkelerin liderlerine durumu derhal gözden geçirmeleri çağrısı yapıyoruz.´´ dedi. 

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), Rusya´nın talebi üzerine ABD´nin Suriye´ye olası askeri müdahalesini ve Suriye´deki son gelişmeleri görüşmek üzere toplandı.

Nebenzia, Doğu Guta´nın Duma ilçesindeki kimyasal silah saldırısının ´´uydurma´´ olduğunu savunarak, ABD, Fransa ve İngiltere´nin Suriye´de sadece rejimi devirmekle ilgilendiğini söyledi.

Nebenzia, ´´Uluslararası hukuku ihlal edecek şekilde egemen bir devlete karşı tehlikeli askeri hazırlıklar yapıldığını gözlemlemeye devam ediyoruz ve bu ülkelerin liderlerine durumu derhal gözden geçirmeleri çağrısı yapıyoruz.´´ değerlendirmesinde bulundu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER