Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

RUSYA´DAN GÖZDAĞI: "TÜRKİYE´YE BİR SALDIRI OLURSA..."

Rusya´da Duma´nın Güvenlik Komitesi Başkan Yardımcısı Şerin, Suriye, İran Kuzey Kore, Çin ve Türkiye´nin Rusya´nın müttefikleri olduğu ve bu ülkelere herhangi bir saldırı halinde harekete geçecekelerini açıkladı

RUSYA´DAN GÖZDAĞI:

Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma´nın güvenlik Komitesi Başkan Yardımcısı Şerin, Kolektif Güvenlik Anlaşması (KGAÖ) ülkeleri, Suriye, İran, Kuzey Kore, Çin ve Türkiye´nin Rusya´nın müttefikleri olduğunu, bu ülkelere karşı bir nükleer saldırı tehdidi halinde Moskova´nın harekete geçmeye hazır olduğunu söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Federal Meclis konuşmasında Rusya ya da müttefiklerinden birine karşı nükleer silah kullanılması halinde, bu saldırıya Rusya´ya yapılmış bir saldırı gözüyle bakılıp derhal karşılık verileceğini vurguladı.

´Putin´in müttefikler sözüyle kimleri kast ediyor olabileceği´ sorusuna yanıt veren Aleksandr Şerin ´´KGAÖ üyesi ülkeler, Suriye? Çin´in Rusya´ya karşı yaklaşımı oldukça olumlu ve dürüst. Çin´i düşmanımız olarak sayamayız. Bu sözlerden galiba Kuzey Kore ve İran´ı da anlayabiliriz. Türkiye de bizim için her zaman müttefik oldu´´ dedi.

KGAÖ ülkeleri arasında Rusya´nın yanı sıra Ermenistan, Beyaz Rusya, Kazakistan, Kırgızistan ve Tacikistan yer alıyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER