Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Rusya Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi: Kim dediyse yalancıdır

Kılıçdaroğlu'nun sözlerine ilişkin Kremlin'den yapılan açıklamada, “Diğer ülkelerin içişlerine ve seçim süreçlerine karışmadığımızı defaatle söyledik ve bunda ısrarcıyız" denildi.

Rusya Kılıçdaroğlu

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına Kremlin'den yanıt geldi. Açıklamada, “Türkiye’de ana muhalefetin adayına bu iddiaları ileten her kimse yalancıdır” denildi. 

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, şu ifadeleri kullandı: 

“Diğer ülkelerin içişlerine ve seçim süreçlerine karışmadığımızı defaatle söyledik ve bunda ısrarcıyız. Resmi olarak beyan ederiz ki, herhangi bir müdahale söz konusu olamaz. Türkiye’de ana muhalefetin adayına bu iddiaları ileten her kimse yalancıdır Biz, Türkiye'yle ikili ilişkilerimize çok ama çok değer veriyoruz, zira Türkiye, şimdiye dek karşılaştığımız tüm bölgesel ve küresel sorunlarda çok sorumlu, egemen ve düşünülmüş bir tutum sergiledi.”

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Kılıçdaroğlu, Twitter’dan hem Türkçe hem de Rusça yaptığı paylaşımda ''Sevgili Rus Dostlarımız, dün bu ülkede ortaya saçılan montajlar, kumpaslar, deep fake içerikler, kasetlerin arkasında siz varsınız. Eğer 15 Mayıs sonrası dostluğumuzun devamını istiyorsanız, elinizi Türk'ün devletinden çekin'' açıklamasında bulunmuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER