Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Rusya, Doğu Avrupa´da gücünü artıran NATO´ya karşı adımlar atılacağını duyurdu

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Rusya´nın Doğu Avrupa´da artan NATO gücüne karşı bir dizi önlem alacağını duyurdu. Şoygu, Rusya´nın doğu sınırlarında da askeri varlığını artıracağını belirtti.

Rusya, Doğu Avrupa´da gücünü artıran NATO´ya karşı adımlar atılacağını duyurdu
Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Savunma Bakanlığı Yönetim Kurulu toplantısında, Doğu Avrupa´daki askeri ve siyasi durumla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
 
Şoygu, bölgede yaşanan durumu, NATO´nun Doğu Avrupa´daki askeri varlığının güçlendirilmesi, ABD füze savunma sistemlerinin Polonya ve Romanya´da konuşlandırılması ve Finlandiya ile İsveç arasındaki askeri işbirliğinin genişletilmesi. şeklinde özetledi. Rus Bakan konuya ilişkin, ´´Ortaya çıkan tehditleri ortadan kaldıracak bir dizi önlemi uygulamaya alacağız.´´ dedi.
 
DOĞU´DA DURUM KARIŞIK
 
Doğu´da askeri ve siyasi durumun karmaşıklığının Şoygu, ´´Amerika Birleşik Devletleri ve müttefiklerinin eylemleri, Güneydoğu Asya´daki Rusya ve Çin´in konumunu zayıflatarak, Asya-Pasifik bölgesindeki etkisini artırmayı hedefliyor´´ dedi.
 
Şoygu konuşmasında, Rusya´nın doğu sınırında da askeri varlığını artırmak atacağı bir dizi adımdan da bahsetti.
 
Toplantı Şoygu´nun, ´´Size Savunma Bakanlığı yönetim kurulunun yeni bir üyesini sunuyorum: Savunma Bakan Yardımcısı Korgeneral Yevkurov Yunus-Bek Bamatgireevich.´´ tanıtım sözleri ile sona erdi.


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER