Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

RAMALLAH ŞEHRİNDE SİYONİSTLERE AİT OTOBÜS YAKILDI

Filistinli gençler yaptıkları bireysel eylemlerle işgalcilerin saldırılarına misillemede bulunuyor.

RAMALLAH ŞEHRİNDE SİYONİSTLERE AİT OTOBÜS YAKILDI

RAMALLAH ŞEHRİNDE SİYONİSTLERE AİT OTOBÜS YAKILDI

 

Siyonist medya kaynakları, Batı Yaka´nın orta kesiminde yer alan Ramallah şehrinde Siyonistleri taşıyan bir otobüsün Filistinlilerin molotoflu saldırısına uğradığını belirterek, saldırıdan sonra alev aldığını belirttiler.

0404 sitesi de bugün (8 Temmuz Çarşamba) verdiği haberde, Ramallah´ta saldırıya uğrayan ve içinde Yahudi yerleşimcilerin olduğu otobüsün yandığını duyurdu.

Haberde Ramallah şehrinin yakınlarındaki Benyamin bölgesinde ana caddelerden birinde seyretmekte olan otobüsün Filistinli gençlerin molotoflu saldırısına uğradığı, saldırı sonucu otobüsün arkadan yanmaya başladığı, saldırganlar kaçarken, otobüsün tahliye edildiği ve can kaybının olmadığı ifade edildi.

Olaydan sonra çok sayıda işgal askeri bölgeye giderken,  eylemi yapanları yakalamak için geniş çaplı aramalara başladılar.

İşgal askerleriyle Siyonist yerleşimcilerin baskı ve zulümlerine karşı Batı Yaka halkı fırsat bulduğunda tepki vermekten geri durmuyor. Bazen eline aldığı bir taşla, bazen attığı bir molotofla, bazen bulduğu bir tabancayla, bazen kullandığı araçla eylem yapıyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER