Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

RADDAD AİLESİ OĞULLARI ENES´İN GÖZALTINA ALINMASINDAN ABBAS´I SORUMLU TUTTU

Abbas´a bağlı güçlerin siyasi tutuklamaları Batı Yaka halkını isyan ettiriyor.

RADDAD AİLESİ OĞULLARI ENES´İN GÖZALTINA ALINMASINDAN ABBAS´I SORUMLU TUTTU

RADDAD AİLESİ OĞULLARI ENES´İN GÖZALTINA ALINMASINDAN ABBAS´I SORUMLU TUTTU

 

Siyasi tutuklu Enes Raddad´ın ailesi, oğullarının bugün (5 Temmuz Pazar) Nablus´ta Filistin Yönetimi güvenlik birimlerince üniversite önünde gözaltına alınmasından Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas´ın sorumlu olduğunu söyledi.

Enes Raddad´ın babası Mahmud Raddad, sosyal paylaşım sitelerinden Facebook´taki kişisel sayfasında konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Filistin Yönetimi´ne bağlı güvenlik birimlerinin oğlu Enes´i En-Necah Üniversitesi önünde gözaltına aldığını ve oğlunun bitirme sınavlarına girmek için üniversiteye gittiğini ifade etti.

Baba Mahmud Raddad, Filistin içinde ve dışında yaşayan Raddad ailesi üyelerinin Enes Raddad´ın başına gelebilecek her türlü şeyden Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas´ı sorumlu tuttuğunu bildirdi. 

"Oğlumuz Muhammed´in üniversitede şehit olmasının ardından Raddad ailesini ve oğlumuz Enes´i hedef alan baskılara artık yeter diyoruz. Bir oğlumuz yetmedi mi? Bu zulüm ne zamana kadar sürecek?" diyen baba Mahmud Raddad, hiç kimseye bir şey yapmadıklarını, bilakis kendilerinin zulme ve saldırıya uğradığını söyledi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER