Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Rabia Naz nasıl öldü

11 yaşındaki Rabia Naz´ın ölümünün ardındaki sır bir yıldır çözülemedi. Evladının siyah bir ticari aracın çarpmasıyla hayatını kaybettiğini ancak intihar süsü verildiğini söyleyen baba dedektif gibi iz sürdü

Rabia Naz nasıl öldü

Giresun´da 11 yaşındaki kızı Rabia Naz Vatan´ı yaralı halde kapısının önünde bulan Şaban Vatan hemen hastaneye götürdü, ancak kurtulamadı. Kızının yetkillerin aksine bir arabanın çarpması sonucu yaralandığını ve önce başka bir yerde tedavi edilmeye çalışıldığını daha sonra da kapıya bıraktıklarını belirten Şaban Vatan´ın adalet arayıcı 1 yıl geçmesine yerini bulmadı. Hukuk skandalına dönüşen oaylar 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan´ın, 12 Nisan 2018´de evlerinin önünde ağır yaralı olarak bulunmasıyla başladı. Hastaneye kaldırılan küçük kız kurtarılamadı. Ölümü kayıtlara intihar olarak geçti.

Kızının intihar sonucu değil, bir aracın çarpması nedeniyle öldüğünü söyleyen baba Şaban Vatan, kızına çarpan aracın Giresun´un Eynesil ilçesinin AK Parti´li belediye başkanı Coşkun Somuncuoğlu´nun yeğenini tarafından kullandığını belirledi.

Yazının devamını okumak için...



Anahtar Kelimeler: Rabia nasıl öldü

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER