Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

PYD/PKK DESTEKÇİLERİ, AFRİN YALANLARINA YİNE ÇOCUKLARI ALET ETTİ

Terör örgütüne yakın hesaplar, sosyal medyada farklı yerler ve olaylara ilişkin çekilmiş çocuk fotoğraflarını Afrin´de çekilmiş gibi paylaştı.

PYD/PKK DESTEKÇİLERİ, AFRİN YALANLARINA YİNE ÇOCUKLARI ALET ETTİ

 Terör örgütü PYD/PKK destekçileri, farklı yer ve olaylarda çekilmiş çocuk fotoğrafları üzerinden Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin´de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı´nı karalamaya çalıştı.

"Afrin´de soykırımı durdurun" yalanıyla paylaşılan yıkıntılar arasındaki çocuk fotoğrafının Yemen´de çekildiği, 12 Eylül 2017 tarihli, "Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon kendi hava saldırılarını ´denetledi´ ve haklı çıkardı" başlıklı haberde kullanıldığı tespit edildi. 

Yaralı kardeşini öpen bir çocuğun yer aldığı ve "Afrin´de çocukları kurtarın" etiketiyle paylaşılan fotoğrafta da Duma´da Esed güçlerinin saldırısında yaralanan 2 çocuğun görseli olduğu ortaya çıktı.

Terör yanlısı hesaplar, İsrail´in Gazze saldırıları üzerinden de manipülasyon yapmaya çalıştı.

Yine "Afrin´de soykırımı durdurun" yalanıyla paylaşılan yaralı çocuk görselinin İsrail´in Gazze´ye düzenlediği hava saldırısından sonra çekildiği belirlendi.

Fotoğrafta, İsrail´in 2014´te Gazze Şeridi´ne yaptığı saldırılarda bacaklarını kaybetmiş bir çocuk yer alıyor.

Propaganda hesapları daha önce de Esed rejiminin bombardımanında yaralanan çocukların yer aldığı fotoğrafı Afrin´de çekilmiş gibi paylaşmıştı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER